Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Fazıl K.

Üye
  • Toplam İleti

    8
  • Katılım

  • Son ziyaret

Fazıl K. Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    Ankara
  • Arabam:
    Focus Trend X
  • Meslek:
    Hukuk
  • Cinsiyet:
    Bay

Fazıl K.'s Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

1

Toplam Beğeni

  1. ahmet bey tecrübeleriniz için çok teşekkürler. sonbahar gibi düşünüyorum taktırmayı. fikirlerinizden faydalanmak isterim o zaman da.
  2. çok güzel bir rakam, performansı etkilemiyor diyorsunuz öyle mi? peki bagaj hacminden çaldı mı tüp?
  3. konunun sahibi ahmet bey geri dönüşte bulunmamış. ben de başerden aynı marka için dönüşüm düşünüyorum eylül ayı gibi. acaba memnun kaldı mı ve fiyatı ne kadar.
  4. ilginiz için teşekkürler. bahsettiğiniz fiat bayi ankara'da ise özel mesaj yoluyla bildirir misiniz? bir de eğer sanayi'de yaptırırsam 2 numaralı sorum açısından durumu değerlendirir misiniz?
  5. Merhabalar, foruma yeni üye oldum. üye olurken amacım aracı daha şık gösterecek ufak değişiklikler ve kullanım tavsiyeleri hakkında siz eski focusçulardan bilgi almaktı, ama gördüğünüz üzere ilk konumu gerçekleştirdiğim kaza hakkında bilgi almak üzere açıyorum malesef. kısmet diyorum. aracım focus trend x 2013 model hatchback benzinli. kaza, 4 aracın karıştığı zincirleme bir kaza. trafikte herkes kendi şeridinde arka arkaya ilerlerken (takip mesafesini korumaksızın maksimum 50 km/s hızda) en öndeki aracın ani bir fren yapmasıyla, önümdeki araç bir öndeki araca çarpıyor ve duruyor, ardından ben önümdeki araca çarpıyorum ve duruyorum ve ardından bana arkamdaki araç çarpıyor. anlayacağınız hem önde hem arkada hasar oluştu iki araç arasında kaldığı için. hasarlar şunlar; -arkada bagaj kapağındaki focus yazısı sağında yani plakalık altında gizlenecek şekilde çökme oluştu, boyası atmadı. -arka tampondaki egzosun üstündeki boydan boya uzanan plastik aksam tampondan hafifçe ayrıldı ve tampon çatladı. -ön tampon pasta cila ile giderilecek şekilde çizgilere sahip, ayrıca yer yer tırnak büyüklüğünde boya soyulması var. bunları tamponda olduğu için küçük sorunlar kabul ediyorum. -beni en çok üzen ve 3 gündür neredeyse aklımdan çıkmayan soruna geleyim, fren yapmakta iken çarptığım için aracın önü hafif eğilmiş vaziyetteydi ve dolayısıyla kaput kapağı önümdeki aracın arkasını karşıladı ve kaput kapağında eğilme/bükülme var. şimdi aklımda bir sürü soru var ve numaralandırarak yönelteceğim. zincirleme kaza olduğu için polis çağırdık ve onlar tutanakları merkeze ilettikleri için kaza raporu daha yeni elime geçebildi. yarın ya da bir sonraki gün tamiri yaptıracağım. servise de sanayiye de götürdüm vakumla çekiçle vs. ile düzelmez, sanayideki usta nerden baksan %20 oranında sorun kalır, düzelmez tam dedi. mecburen orijinal parça değişimi yaptıracağım daha 2. ayında hem de kaput kapağı gibi önemli bir parçada, dahası bagaj kapağı da çöktü, tamponları saymıyorum bile:( 1) aracı serviste mi yoksa sanayide mi tamir ettireyim? 2)aracı asgari 3 yıl kullanmayı planlıyorum. sizce ikinci el olarak satarken daha az zarar etmek için, serviste güvenli ve garantili bir biçimde tamir ettirip ama büyük bir hasar kaydını mı aracın üzerinde leke olarak bırakayım, yoksa sanayide daha ucuz bir hasar görünümüyle kapatıp sorunu sanayide gerçekleştirmenin lekesine mi razı olayım? yani yüksek hasar kayıtlı ama güvenli bir tamir mi yoksa daha düşük hasar kaydı fakat allah'a emanet bir çözüm yoluna mı gideyim? 3) eğer serviste yaptırın derseniz, malum daha yüksek tutara mal olacak, o zaman kasko primim seneye fırlar mı? bu sene 1700 tl tutarında bir poliçe imzaladım, seneye bu tahminen ne kadar artar? sanayide daha ucuza yaptırsam kasko primim de o oranda daha az mı yükselir? şimdilik bu konuda bana yardımcı olursanız çok müteşekkir olurum, detaylı bilgilendirmeye ve yönlendirmeye ihtiyacım var. şimdiden çok teşekkürler. resimleri ekleyeceğim
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.