Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Erhan Kilci

Üye
  • Toplam İleti

    11
  • Katılım

  • Son ziyaret

Erhan Kilci Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    Ankara
  • Arabam:
    Peugeot Bipper Comfort
  • Meslek:
    Web Uzmanı
  • Cinsiyet:
    Bay

Erhan Kilci's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

1

Toplam Beğeni

  1. Ben çoğunlukla triptonikte kullanırım kontrol bende olur eşim otomatik kısmı kullanır triptonik kısmında sanırım yakıt tasarrufum olur diye düşünüyorum.
  2. Teşekkür ederim Otomatik olduğu için çok yakması normal sanırım. Ama genel kanı olarak 98 mondeo glx aracımızla aynı yakar sanırım. Aracımız 289 km de 75 TL lpg tüketti geçen gün şehir içinde Escort motor olmasına rağmen. Focusda bu değerlerde yakarmı acaba? Mondeo 2,0 motor Focus 1,6 Otomatik Focus dizellerde kullanılan CVT şanzumanın namını duydum 7 ileri olmasından dolayı aracın torkunu karşılayamadığından çok sık arıza meydana gelmiş. Bu nedenle Fordun Otomatiği yaramaz diye bi kanı olmuş piyasada. Taunusumu aldığımda da parçası pahalı, çok yakar gibi ön yargılara rağmen aldım ancak tam aksine parçası ucuz ve az yaktığını gördüm. Tek derdim manuele göre ikinci elinin zayıf olması sanırım. Km yükseldikçe de insanlarda şanzuman ya arızalanırsa korkusu Aracın verilerine göre 10 litre /100 km de o da lpg de aynı ise lipg fiyatı 2,64 10 litre 26 TL yapar 26 kuruş yapar sanırım.
  3. Aracınız Kaskolu ise Mini Onarıma danıştınızmı?
  4. Merhaba Arkadaşlar yeni almayı düşündüğüm 2007 model 1.6 Ghia Sedan Otomatik araç ile bilgi ve tecrübelerinizi sormak istiyorum. Ford da ilk defa otomatik vites tercih edeceğim sebebi daha çok eşiminde kolaylıkla kullanmasını istemem. Bir araç buldum 2007 Model 1.6 Ghia Triptonik aracı gittim gördüm 159 bin km de. Sağ ön çamurluk ve sağ ön kapı kuşak altı boyalı onun dışında oynama yada darbe söz konusu değil. Forumlarda araştırma yaparken Fordun Triptonik vitesi ile ilgili bir çok ön yargı ve bilgi okudum. Aracı kullandım vites geçişleri, hızlanması, çok dik olmaması şartı ile yokuş kalkış desteği ve Triptonik teki kullanım güzelliği çok hoşuma gitti. Vites geçişleri hissedilmiyor. Araç Lacivert renk yalnız kaput tavan ve bagaj üzerinde dolu izleri var toplam saydığım kadarı ile 25 tane. Şu an kullandığım araç ile takas edeceğim üzerine fark istiyorlar doğal olarak. Şanzuman yağı değiştirilmiş, Bakımları yapılmış. Sadece viraj denge uç lastiği değişmesi gerekiyor ön takımda kullanımda aldığım izlenimler olarak. Direksiyon sol kolundaki grilik yırtılmış, Koltuklar ve döşemeler lekesiz, deliksiz Prinsıs simit tüp takılı araçta. Aracın kumandası ile camların hepsini açabildim ancak sol arka cam dışındakileri kapatamadım. Bu bir arızamı yoksa programlama ile ilgili bi sıkıntımı? Göğüs üzerindeki saklama gözü kapağı kırık oda satılıyor piyasada Araç genel olarak hoşuma gitti ancak piyasada çok fazla otomatik var satılık Ankara' da 2007 model satılık manuel göremedim. Bana bu araçlar ile ilgili olarak bilgi verebilirmisiniz. Şimdiden değerli paylaşımlarınız için teşekkür ederim. Not : Almayı düşündüğüm kasa ek' te resimde gözüken kasa resim temsilidir.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.