Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Süleyman Sakman

Üye
  • Toplam İleti

    15
  • Katılım

  • Son ziyaret

İletiler, Süleyman Sakman tarafından oluşturuldu

  1. Ben Mehmet GÜN arkadaşa sonuna kadar katılıyorum. şöyle izah edeyim. 2013 temmuz ayında focus titanium 57.000 tl vererek aldım. o zaman jetta dizel comf. 62.000 tl idi. arabamda kaza boya yok. 33.000 km de.geçen hafta ev almamdan dolayı satılığa çıkardım. 60.000 tl vermeyi bırak millet 58.000 tl fiyat biçti. ama jetta olsaydı tahminen 68.000-70.000 arasında kesin satardım. arabanın iç darlığı hala canımı sıkan konu. ama malesef fiyat kaybım çok olacağından dolayı bi 2 sene daha binmek zorunda olduğumda bir araç.

  2. Arkadaşlar merhaba, bugun bayide makyajlı focus 3 e bakmaya gittim, canlı canlı görmenizi tavsiye ederim fotoğraftan farklı duruyor... Burda yazıldımı görmedim arka plakalık ışığı 2 adet olmuş gece daha bi parlar, bütün opsiyonlar ile 90 bin fiyat aldım benim aracı ( 2012 titanium) 56 sayıyorlar.

    Emre bey 2012 f3 aracınız kaç km. ve boya vs. varmıydı.bende bayiden makyajlı kasa için takas düşünüyorum. en azından bayi bizim arabaları ne kadara sayar bilgi sahibi oluruz.

  3. Yuksek degıl mı ??

    Zaten servise gittiğimde,hocam onu yapalım arabanı temiz tutarsın bunu yapalım arabanın ömrü uzar dediler beni gönderdiler. 2 saat sonra geldiğimde bu fiyat karşıma çıktı.şaka bi yana hiç fiyat araştırması yapmamıştım.ala yüksekmi değilmi farkında değilim

    Temizlikler haricindeki fiyatını da ekleyebilirseniz karşılaştırma yapılabilmesi daha kolay olur :)

    Temizlikler harici fiyatı: 380 tl 

    • Beğen 1
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.