Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Emre ÖZTÜRK

Üye
  • Toplam İleti

    6
  • Katılım

  • Son ziyaret

Emre ÖZTÜRK tarafından yazılan her şey

  1. Hımmm. O şekilde düşünmedim. Teşekkürler.
  2. Merhaba, Bu bahsettiğiniz fiyat tamir fiyatı mı? Bana gittiğim yer bunların tamiri yok değişecek dedi , 4 lü sıfır setine 2800 TL istedi
  3. Merhaba Serkan Bey, 2 hafta önce o resimde gösterdiğiniz turbo pervanesini kırdım nasıl olduysa ( araç 97.000 km de) Turboyu güvendiğim bir motor ustasının güvendiği bir turbocuya tamir ettirdim. Sıfır gibi oldu, tüm iç set değişti; ancak daha sonra basınç hatası atmaya başladı araç geri götürdüm. Meğerse turbo yetersiz basınç hatası gerçekten basıncın yetersiz olduğundan değil o basıncı okuyup turboyu devreye sokan selenoid valfindenmiş. Bugün onu 120 TL ye aldım değiştirdim. Bu arada servis sadece parçaya 650 TL dedi onu da belirteyim. Turbo sisteminde sıkıntım kalmadı, teşekkür ederim. Özelden mesaj atamıyorum henüz. Enjektörler ne kadar kullanıldı ve ne kadar ücret istiyorsunuz sorabilir miyim?
  4. Arkadaşlar merhaba, Aktif bir üye değilim malumunuz. Yaptığım forum adabına da uymuyor aslında ama kaç sene sonra girdiğimde gördüm bu soruyu sormuşum zamanında. En azından girip de bu konuya bakanlar için bilgi vereyim. Aracımdaki sorun bilyalardan ve bir kısım yanlış işçilikten çıkmıştı. Arabamı yaptığım kaza sonrası (orta çimenlik refuje çıkmıştım) yapan servis iyi iş yapmamış. Başka servis sorunu halletmişti. Tekrardan kusurabakmayın. Soruyu sorup kaçmışım resmen.
  5. Merhaba, arabam 2012 TDCI F3. Aynı problem bende de var. İstanbul - Haramidere Sanayi Sitesi - İstanbul Dizel bu konuda uzman dediler. Gittim makinaya sokuldu. 3 adet enjektör arıza verdi. 4 lü set full yenileme için işçilik dahil 2800 TL fiyat verdi. Otokoç servis tanesine 1300 TL dedi bilginiz olsun. Önümüzdeki günlerde yaptırmayı düşünüyorum. Turbo basınç problemlerim vardı biraz onların peşine düştüm. Turbodaki arızanın giderilmesinin enjeksiyon arızasının üzerini ne kadar örteceğini, yani hissedilen etkinin ne kadar olduğunu birkaç gün tecrübe etmek istiyorum.
  6. Merhabalar, 2012 F3 TDCI titanium sedan araç sahibiyim. Aracımda tam olarak 130 km/s. de başlayan ( 125 km/s de yok bu ses eminim) kesik kesik periyodik ve boğuk bir ses geliyor. Hızlandıkça bu sesin ritmi değişmekle birlikte devam ediyor. Sesin tam olarak nereden geldiğini anlayamadım. Alt kısımlardan geliyor gibi ama emin değilim. Aracın içinde bariz duyuluyor. Aracın gidişinde bir problem yok. İbreyi kontrol ettim bu ses tam olarak 130 km/s de başlıyor ve vites/devir parametrelerinden bağımsız. Hiç böyle bir şeyle karşılaştınız mı? Problem ne olabilir? Not: Aracım 56000 km de ve 60000 bakımına henüz gitmedi. Lastiklerimi aracımı 42000 km de iken aldığımda 45000 km bakımına sokmuştum, o zaman yeniledim. Saygılar.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.