Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Erkan Baldemir

Üye
  • Toplam İleti

    226
  • Katılım

  • Son ziyaret

İletiler, Erkan Baldemir tarafından oluşturuldu

  1. Semih kardeşim çok geçmiş olsun Allah daha beterlerinden esirgesin :(

     

    aynı durum benimde başıma gelmişti yine böyle özgüveni pik yapmış bi şahinci çarpmıştı güvenip tutanak tutmamıştım sonrasında çakal kaçtı bende  çarpıp kaçtığını söyleyerek polise tutanak tutturup sonrasında adliyeye gitmiştim sonrasında paşa paşa gelmişlerdi ...

     

    sen iyi niyetlilier diyosun inşallah sıkıntı olmadan çözülür ...

     

    Tamponun altındaki difüzörü değiştittirmiş ve tamponu boyatmıştım bu sene mart ayı falandı toplamda 500 lira ödemişlerdi..

    • Beğen 1
  2. Geçmiş olsun.

    Açıklık getirmek adına:

    1. Sinyal vermek başkasının şeridini işgal etme hakkı vermez, sadece yön değiştirme eyleminin habercisidir, eyleme geçmenin ön şartı sol şeridin güvenli geçişe izin verecek şekilde BOŞ olması durumudur. 

    2. Arkadan gelen araç yoldaki engellerle baş edebilecek hızda seyir halinde olmalıdır.

    Sonuçta arkadan gelen araç size yandan çarpsa idi hata tümüyle sizde olur ve gerçek anlamda bir şerit tecavüzünden bahsedilebilirdi. Ancak önüne girmenize müsait bir durum olduğuna göre güvenli hızın üzerinde seyir halinde olduğu düşünülebilir ve kusurun bir kısmı ona yüklenebilir, ben 3/6 - 5/8 derdim, kendi kendime gelin güvey olarak. 

     

    Cem abinin yorumlarına katılıyorum fakat anladığım kadarıyla arkadaki araç fren yapmış yavaşlamış fakat siz sol şeride ani çıkmışsınız ki sol arkaya anca yetişebilmiş yani siz birden çıkmasaydınız ve gelip arkadan çarpsaydı hata tamamen onda olurdu ..

     

    aynı durumu geçen hafta yeni aldığım araçla az kalsın yaşıyordum size çarpan araç konumudaydım ve santimetrelik bi mesafeyle kurtarabildim ... geçmiş olsun Allah daha kötülerinden esirgesin

  3. Test başlıklarımızda dediğimiz gibi çıktı mı hepsi :) i30 testimiz de var. Fakat i30 Sıfır alınmaz artık ve tüketim gerçekten fazla.

     

    Test gerçekten birebir çok başarılı .. tüketim konusuna gelince haklı olabilirsiniz ama focus dan sonra pek aramam galiba :)

    Corsa'yı seçenekler içerisinde tutuyorsanız bir arkadaş vasıtasıyla temiz bir tane ayarlama ihtimalim var ;)

     

    teşekkür ederim ama düşünmüyorum düşünen olursa aklımızda olsun haberleşelim inşallah

  4. aslında haklısın Alparslan kardeşim fakat garantinin bozulması beni düşündürüyo garantili arabalara verdikleri cevapları okuyoruz hergün bide lpg li olursa başımıza neler gelir bimiyorum asabi bi yapım var başıma iş açarım diye korkuyorum ...

     

    peki km de 0,64 kuruş gibi bi değer sence normalmi sen bu rakamlara çıktınmı hiç :) ..

  5. benim eski era nın motoruda öyle çalışırdı.. şıkır-şıkır diye.. benzer sesleri subapların yaptığı söylenir, özellikle lpg kullanan.

    ama ben satan kadar da sattıktan sonra alan arkadaştada bir soruna sebep olmadı..

     

    şu anda benim arabada da uğultu geliyor göğüsten, oldukça hafif-kısık bir ses...ilk çalıştırmada..eskiden yoktu..1.0 da ilk çalıştırmada zaten bazı sistem sesleri çıkıyor, ön panjur vs vb..30 sn de kesilir o ses..ama bu uğultu tuhaf bir şekilde çoğu ilk çalıştırma anında çıkıyor.. kaputu açıp dinlediğimde bu ses yok.yani motordan geliyorsa bile dışarı vermiyor. o yüzden kafaya takmıyorum şimdilik..

     

    bu bahsettiğiniz sesle ilgili servise gittinizmi eğer gittiyseniz ne yapıldı ... Sorun çözüldümü yoksa devam mı

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.