Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Alper Kemaloglu

Üye
  • Toplam İleti

    81
  • Katılım

  • Son ziyaret

İletiler, Alper Kemaloglu tarafından oluşturuldu

  1. Hocam çok performanslı araç kullanan biri değilimdir, maksimum yaptığım hız 150-160'tır o da çok nadir. Yol tutuş ve frenleme tabiki de önemli. Şuan için frenlemeden oldukça memnunum bir sıkıntı yok,ama yol tutuşunu pek beğendiğimi söylemem. Tabiki şöyle bir durum var,kışlık lastiklerim good year ug 8 215 55 r16 ve yol tutuşundan inanılmaz memnundum ve de süper sessiz bir lastikti. Yazlık Conti PC2  lastiklere geçince araba resmen değişti,ne yol tutuş kaldı ne sessizlik,araç çok değişti. 28 bin km yol yapmış tabiki bu lastik. Yağışlı havada araba acaip kayıyor fren yaptığımda,eskiden hissmetmediğim tüm çukurları hissediyorum.

    Yağmur yaptığımda frenlemesi iyi olsun, yol tutuşu da iyi olsun buna önem veriyorum. Sonuçta 4x4 lük bir lastik yok,mutlaka bir şeylerden taviz vermek gerekiyor.

    üstadım iyi günler tavsiyem kışın 205 yazın 215 kullanmanız yönündedir. lakin aradaki fiyat farkı sizi üzecekse 215 yerine 205 almanızı tavsiye ederim...

    • Beğen 1
  2. Merhabalar,

    Bildiğiniz üzere bir süreden sonra kafalıkların krom demirleri matlaşıyor. Benim 3 ay dayanabildi.

    Bunları garantiden değişim prosedürü ve değiştiren arkadaşlar var ise sonrasında aynı sorun tekrar oluşup oluşmadığı bilgisini rica edebilirmiyim.

    Gelecek cevaplara göre bende hareket etmek istiyorum.

    Molykote 911 kullanın paslanmayı önler...
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.