Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Kubilay Özgüçlü

Üye
  • Toplam İleti

    20
  • Katılım

  • Son ziyaret

İletiler, Kubilay Özgüçlü tarafından oluşturuldu

  1. 2006 Focus TDCI Trend aracımda torpidoyu az önce söküp baktım. Sol üst köşede elektrik bandıyla bantlanmış kırmızı bir soket gördüm ama 4lü mü 6lı mı saymadım. Zaten biraz sağında bir soket daha var. Parça için Ford yetkili servisini aradım. Ellerinde yokmuş sipariş ettim cumartesi gelir dediler. Umarım çalışır. Bu forda gıcık olmaya başladım. Her şeyin tesisatı var sonu yok. Ayak aydınlatması için duy var ampul yok şaka gibi. 2 ampul en fazla 5 lira olsun. Taktırdım süper oldu. Umarım bu AUX olayı da çalışır. Teyp 6000CD . Büyük olasılıkla çalışır. Ayrıntıları işi bitirince yazarım.

     

    Not: AUX ses çıkış parçası/jackı 25 TL dediler (Servis fiyatı)


    Benzer modelde çalıştırmayı başaran varsa lütfen yazsın

    • Beğen 2
  2. Fabrika verileri CVT şanzıman için

    Şehir içi   7,2L/100km

    Şehir dışı 4,7L/100km

    Karma     5,6L/100km

     

    Uğraşılırsa zor da olsa bu değerler zaman zaman yakalanabilir, ancak genelde üzerine kullanım tarzına ve yerine göre %10-20 koymak lazım.

    CEm abi teşekkür ederim verdiğin bilgiler için. Haklısın kullanımdan dolayı artıyor olabilir. Kullanım konusunda bir önerin var mı? Sonuçta araç dizel ve otomatik vites. Yüksek devirde gidiyor araç. Hele de klima açık yokuş kalkışında mecbur turboyu sokuyorum devreye. Eğer bilgin varsa aydınlatırsan sevinirim :)

    • Beğen 1
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.