Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Oğuzhan Y

Üye
  • Toplam İleti

    36
  • Katılım

  • Son ziyaret

İletiler, Oğuzhan Y tarafından oluşturuldu

  1. Bence o kadar emin olmamak lazım. Ben kendi aracım için konuşursam chipli de olsa 95 lik focusa şans vermiyorum pek. Sonuçta turbosu farklı ve daha kısıtlı devir bandında yürüyor. Chip ne yaparsa yapsın bunu değiştiremez.

    Chipli ve dynoda 140hp çıkan focus ile standart 115hp tdci arasında trafiğin olmadığı bir alanda 50-150 yaptık ki ben ilk hareketlenmede ne yapacağımı bilemedim pek, 150 ye geldiğimizde 1 boy vardı; hatta yazmıştım foruma yaptıracağım varsa bile yaptırmam artık diye. 

    Abi 140 hp çıkan bi focusla aranızda 1 boydan fazla fark olması lazım. Pilotaj hatası olması büyük ihtimal yoksa 1 boydan fazla olucağını düşünüyorum ben. İnternette bir çok örneği var chip yapılmadan önce hızlanma ve chip yapıldıktan sonra hızlanma arasında dağlar kadar fark oluyor :D

    • Beğen 1
  2. 4 yıldır hyundai kullanıyorum, tamam parçası çok ucuz, çok az yakıyor ama bir daha hyundai almam. Aslında 301 ve türevi olarak gözüme en hoş geleni Toledo geliyor ama canlısını hiç görmedim, çevrede pek olmayınca da insan tedaylı bakamıyor.

    Abi toledoda güzeldir rapidden 5 bin lira daha ucuz. 301den çok daha iyidir bundan emin olabilirsin abi. Bu toledonun inceleme videosu: http://www.youtube.com/watch?v=LGfgYfn98ts  Buda rapidin: http://www.youtube.com/watch?v=6oaDi3JuD48

    • Beğen 1
  3. @Mertcan Çelik,

    Ne donanımda olduğu, neresinin orjinal olduğu mesele değil. Arka spoiler rengi ve ön böbreklerdeki renklendirmenin de fena durmadığını düşünüyorum. (Spoiler renginin siyah olmasını sevmiyorum.)

    Kısa ve öz olarak ta şu an 140 bin liram olsa ve 3 serisine bakıyor olsam aramış ve pazarlığı muhtemelen bitirmiştim. Beğendim!!!!! :D :D :D:yeah:

    140 bin liram olsa 30una bi focus tdci alır geri kalanıyla da bi daire, arsa alırdım :D

    • Beğen 1
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.