Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Bora Kor

Üye
  • Toplam İleti

    11
  • Katılım

  • Son ziyaret

Bora Kor Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    Kocaeli
  • Arabam:
    01 Focus Ghia Hb
  • Meslek:
    İşçi
  • Cinsiyet:
    Bay

Bora Kor's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

4

Toplam Beğeni

  1. cd changer ararken başka bir cihaza takıldım, digital music changer (DMC) . bu cihaz cd changer ın yaptığı işi yapıyor. uygun model alınırsa direksiyon kumandası faal kalıyor. farkı ise cd changer dan daha kullanışlı ve mp3 çalabiliyor, içine attığınız her klasoru bir cd gibi görüyor. Ancak temin edebileceğim bir yeri hala bulamadım. youtube de focus yatour digital music changer diye aratırsanız bol video var. cd changer 40-50 tl ye bulmak mümkün ama mp3 almıyorlar malesef . orjinal kaset çaların arkasındaki cd changer soketine takılıyor. küçük bir cihaz, teybin arkasında kayboluyor. uzmanlık gerekmiyor. cihazın usb portu, hafıza kartı slotu var. mp3 lerinizi bunlardan birine takıp direksiyon kumandası ile dinleyebilirsiniz. Link eklememe izin yok yada ben beceremedim, ekleyebilsem daha güzel bir konu olacaktı .
  2. arabayı bana Satan vatandaş var demiştide.. gerçi neler demedi ki Alarm taktırmama gerek var mı, imobilizer yeterli mi sizce ?
  3. Bir arkadaşımın dediğine göre kasetçalar üzerinde CD tuşu var ise yolcu koltuğunun altında cd çalar oluyormuş bazı chia versiyonlarında. Cd çalar olmasa bile bağlantı kabloları oluyormuş halının altında. Bunu duyar duymaz bende arabaya gittim heyecanla çünkü kasetçalarımın üzerinde cd tuşu var. koltuğun altına baktım ve malesef cd çalar yok ancak halının bir bölümü dikdörtgen şeklinde kesik kesik bırakılmış. O bölgeyi açıp içine bakmaya şimdilik vaktim olmadı ama oraya bir cd changer takabilirsem direksiyon kumanda düğmelerinide kullanabiliriz sanırım ?
  4. Benim kapılarım kilitlenirken yada açılırken hiçbir ses çıkmıyor, neden olabilir ? . Sadece çalınma gibi durumlarda çaldığını düşündüm bende.
  5. Anladım teşekkürler. Hazır yarın tatil iken bakayım bu işe ..
  6. Bora Kor

    Amortisor Tavsiyesi

    Selamlar, arka amortisorlerimin değişmesi gerekiyor. Fiyatlara baktığımda 60 tl ile 130 tl arasında değişiyor. Neye gere değiştiğini bilemedim, kaliteye göre mi üreticiye göre mi ? Tecrübesi olan arkadaşım var mı, hangi amortisorü almalıyım ? aracım 2001 sedan ..
  7. Teşekkürler bugün laf arasında çektiğim iki foto var. Daha sonra profilimi düzenlerken iyilerini de eklerim. Forumu karıştırayım bakayım
  8. Teşekkürler. Aracı aldım. Birkaç eksiği var. Lastiklerin acil değişmesi lazım ve klima gazı konulacak. Bu üçüncü aracım. Öncekilere yaptığım gibi bunada detaylı temizlik şart. Triger, yağ falan derken biraz masrafım olacak tabi. bu konularda da forumdan faydalanıyorum. Tecrübe ve bilgisini paylaşan tüm arkadaşlara teşekkürler. 15bin100 tl ye bitirdik pazarlığı. hayırlı uğurlu olur inşallah
  9. Teşekkürler ilginiz için. Yanlış hatırlamıyor isem kontak açıldığında hani bazı lambalar yanıyor motor çalışınca sönüyor ya, onların arasında airbag ışığıda vardı galiba ama emin değilim. Geçen haftaya kadar tempram ardı, böyle abs li airbag li falan bi araç kullanmadığım için anımsayamadım. araçta değişen yok ancak boya var. yarın giderken yanımda iyibir kaportacı arkadaşıda götürüyorum, o okeylerse alacağım. Servislerin bilgisayarından anlaşılmıyor değil mi şu airbag olayı, onunda hileleri varmış sanırım. motorcu üfleme varmı falan diye baktı, sorun yok güzel dedi. Ben amator bi gözle beğendim aracı ama bakalım, nasip ..
  10. Herkeze selamlar, Yarın nasipse 2001 model sedan ghia focus alacağım. Forumu araştırıp faydalı bilgiler edindim. Merak ettiğim alacak olduğum aracın torpidonun sağındaki airbag kapağı çok hafif oynuyor. Sağı solu kalkık değil düzgün gibi anacak dediğim gibi hafif oynaması var, daha önce açılmış olabilir mi acaba ? Göstergede airbag ışıkları normal. Başka neye dikkat etmeliyim tavsiyeleriniz çok işime yarayacak. Araç 117bin km de lpg li .
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.