Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Teoman S.

Üye
  • Toplam İleti

    3.087
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Kazandığı Gün

    1

İletiler, Teoman S. tarafından oluşturuldu

  1. Herkese merhaba nasılsınız? 
    Aracımda; %90 ı orjinal parçalarla ve yazılımla ilaveler mevcut. Fakat uzun süredir elektrik problemi yaşıyorum. Örnek olarak tavan lambasının yanmaması gibi… ama son zamanlarda bu sorunlar arttı; sıcaklık göstergesinin baştan 2-3 dakika yanlış göstermesi gibi (-30 lardan başlıyor ) şimdide teyp çalışmıyor. Geri görüş kamerası sesli ikazlar devam ediyor ama teyp ekranında elektrik olmadığı için açılmıyor; ama 4 lü flaşör ve kapı kilit düğmesi çalışıyor. 
    Çözüm için sonradan yapılan tüm elektrik tesisatı kontrol etmektir büyük ihtimalle ama buna başlamadan basit çözüm önerisi olan var mı? Teşekkürler 

  2. İlk resimdekiler + ve - olanlar; gösterge teyp ve  eğer varsa iç ambiyans ışıklarını arttırır veye düşürür. Melesa maviyi daha çok görmek isterseniz yükseltirsiniz.

    Far ayarıda 0 da olması gerekir. Bu ayara göre faralrınızı ayarlatırsanız sürüş esnasında kendinize göre ayarlayabilrisiniz. Buda arabada fazla kişi veya bagaj doluysa gibi faktörlere göre farlarınızı ayarlamanızı sağlar.

  3. 49 dakika önce, Kerem Bozdoğan yazdı:

    Paçalık ekleyenler tüm arabanın göründüğü fotoğraflar da eklese süper olacak. Sadece paçalık ve paçalık + çamurluk ve lastik fotoğrafı aliexpresste de var.

     

    araba geneli nasıl görünüyor paçalık takınca onu merak ediyorum. Varsa sw fotoğrafı bekleniyor özellikle ?

    Harika görünüyor. Hemde küçük sırıtmıyor. Araba serviste 1 hafa sonra çıkacak. Ozaman çeker yolalrım tabi diğer arkadaşlar çekmezse.

    --0 dakika sonra eklendi--
    3 saat önce, Mustafa Şen. yazdı:

    Merhaba

     

    14 Şubat tarihinde İzmir de İzkar Servise sipariş ettiğim ve kaporasını verdiğim paçalıklar hala gelmedi. Sipariş eder iken 1-1,5 ayı bulur dediler tamam dedim. şu an için 70 gün oldu. Bakalım ne zaman gelecek?

    Aradığım zaman siparişi verdiğim yedek parça yetkilisi "abi kartın hala önümde gelince seni arayacağım" diyor gayet kibarca.

    Ancak mesleğim deniz motoru üzerine ve  Volvo , Yanmar, Yamaha gibi pek çok sıra başı motorların yetkili servisiyiz. Hiç bir markada yedek parça yada aksesuar olarak bu kadar uzun bekleme süresi yok.

    Sorun İzkar da mı?, Otokoç tamı bilemiyorum. Ancak tahminim İzkar yönünde

    Sipariş daha hızlı gelen arkadaşlar hangi servise sipariş vermişler ve teslim süresi bilgilerini paylaşırlar ise sevinirim. Kaporamı geri alıp o servise sipariş vermeyi düşünüyorum.

     

    Saygılarımla

    Bu kadar beklemeye Çinden Aliexpresten verirdim hem ucuz hemde gelirdi. En kötü beğenmezsen 50-100 tl giderdi o kadar.

    • Beğen 2
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.