Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Mehmet S.

Üye
  • Toplam İleti

    109
  • Katılım

  • Son ziyaret

İletiler, Mehmet S. tarafından oluşturuldu

  1. Sessiz bir sokakta özellikle gece sessizliğinde

    *gazlayıp bıraktıktan sonra ^ devir düşerken veya kendini toparlarken! ve sonrasında kesik kesik çalan keman sesine benzer bir ses , uğultu , inilti ,sürtünme sesi vs. bir ses duyuyorsan motorun triger kayış - bilye düzeneğinde bir hata vardır. Her benzinli araçta değilde genelde vardır. Benim araçta da mevcut Bunu triger devirdaim falan değiştirerek çözüyorlar. Değişim için ısrarcı olmadım. Seste artma ve azalma yok.

    iPhone 4⃣S 6.1.2 JB. Tapatalk 2 ile gönderildi.

  2. merhabalar..

    Mehmet Bey'in yazdığı

    "......... " yazısına bir ekte benden.. İlk aldığım günden beri viteste bi kararsızlık, debriyaj kaydırıyormuş hissi, titreme, gaz tepkimelerinde 2-3 sn gibi ciddi gecikmeler vardı. 1800 km'de İzmir Otokoç'a götürdüm. Test sürüşüne çıkıldı. Ve yağ keçeleri ile ilgili sızdırma problemi olduğu söylendi. Parça sipariş edildi. Garanti üzerinden parça değişti. Aracın gaz tepkime süresi düzeldi. Ancak şimdi de fren yaparken durmaya yakın ve kalkışta titreme yapıyor. Düşük devirlerde vites geçişlerinde sarsıntı devam ediyor. Bu sorun nasıl çözülür bilmiyorum. Servis araç beyninin kendi kendini resetlediğini, 1000 km içerisinde titremeler olabileceğini ve buna kulak asmamam gerektiğini bu sebeple de 1000 km sonra tekrar kontrole getirmem gerektiğini bildirdi. 1000 km benim için ortalama 10 gün yapıyor. 10 gün içinde bu problemlerim çözülmezse bu sefer şanzuman değişimi talep etmeyi düşünüyorum.

    Ben hala aracı servise gösterme fırsatı bulamadım. Umarım en kısada sorunlar çözülür. Arıza ile ilgili gelişmeleri burda paylaşmaya devam edersek iyi olur.

    iPhone 4⃣S 6.1.2 JB. Tapatalk 2 ile gönderildi.

  3. X paket farların çifti değişti. Sorun devam ediyor. Triger & devirdaim bilmem nelerinden kaynaklanan anormal seslerden dolayı artı powershift çalışma anormalliklerinden dolayı servise tekrardan gideceğim. Bunlarla ilgili bazı parçaların daha değişeceği söylendi. Değişimden sonra parça ismiyle aynen yazarım. iPhone 4⃣S 6.1.2 JB. Tapatalk 2 ile gönderildi.

  4. Ben bu sorunu arabayı aldığım ilk günden beri yaşıyorum. Servise gösterttiğimde bana herşeyin normal olduğu söylendi. Titreme yi özellikle gaz pedalında hissettiriyor. Beni deliye çeviren tarafı ise vites geçişlerinde ki kararsızlık ve sarsıntı ki bu şanzuman çift kavramalı ! ve sanırım bunun yakıta etkisi mevcut. İlk fırsatta tekrar servise gideceğim.

    • Beğen 1
  5. İşte TABGİS raporundan bazı çarpıcı başlıklar; > Türkiye'de en çok üretilen akaryakıt benzindir. Ancak yüksek fiyatı sebebiyle tüketimi hızla azalıyor. Yurtiçinde litresi 4.84 liradan satılamayan benzinTüpraş tarafından litresi 1 TL civarında fiyatla ihraç edilmektedir. Devlet sadece 2012 yılında 2.4 milyar lira vergi kaybetmiştir. Kaynak İnternet Haberleri.
    Bu veri harbiden de böyle mi ? Şayet boyle ise bana 3 liradan satsa daha mantıklı değil mi ? Yoksa bilmediğimiz baska hesaplar da mı var ? Yoksa gercektende bu böyle mi ?
  6. Ben aracımı aldığım gece farketmiştim bugulanmayi. Servise gösterdim. Resim çektiler. Farlar sipariş edildi. 1 hafta sonra farlar geldi. Musteri temsilcisi tarafından servise davet edildim. Servis kapısında karşıladılar beni. Aracı alıp servise cekip bana da bekleme salonuna kadar eşlik ettiler. Farlar değişti . Test edildi ..... Sonuc mu ? Yeni farlarda da hala buğulanma var :D Ahanda iste otosana iletilen resimlerden biri post-3170-1360369437,9164_thumb.jpg

  7. Ben beceremedim (Tapatalk). Buyrun lütfen :) Valla biz ne yapalım anlamadım :D diyorum ki, başka zaman veya şuan fark etmez istediğiniz zaman ekleme yapabilirsiniz.. Silinmesi gerekmiyor yani :)
    Haaaa doldurmaaaak :D Bende dondurmak ( silinmesi anlaminda ) olarak okudum. Tamam o zaman dursun ben bu konunun icerigini DOLDURURUM :) Teşekkür ederim.
    • Beğen 1
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.