Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

İsmail G.

Üye
  • Katılım

  • Son ziyaret

  1. hayırlı günler focus 2,5 2010 aracım var sis farı kiti aldım yerlerine oturttum ön sis farının tesisatı hazır kurulu bir şekilde araçta zaten vardı o soketlere de ampulu bağladım ve monte ettim aracın sislerinin arka sislerle beraber yanması için far anahtarından arka sis ile ön sisin kablolarını paralel bağlamam gerektiğini okumustum birkaç yerde ben hepsini yaptım ama arka sis kablosu ve ön sis kablosu hangisi bulamadım elektrik işinden çok fazla da anlamam ön sis far tesisatındaki kablo rengi far anahtarında hiç yok acaba soketin bir şeması var mı veya sokette hangisi arka hangisi ön?
  2. Teşekkürler, mercekli farları taktıktan sonra iyi bir yerde far yükseklik ayarı yaptıracağım düzgün kaliteli bir led düşünüyorum zaten .
  3. Cümleten Selamun Aleyküm Ford Focus 2010 model aracım var araç yaklasık 10 senedir babamda şimdi aracı ben aldım ve genel bir yenilemeye gireceğim araç 195.xxx km de ancak dış kaporta aksamında heryerinde ufak göcükler tampon ve kaputta fazlaca taş izleri mevcut aracı komple temizlik boyasına sokmayı dusunuyorum bunun yanında araç boş paket oldugu için aracın ön farlarını dolu paketin mercekli farlarıyla değiştirmek ve düzgün ayarlı bi led far takmayı dusunuyorum sorun şu aracın farları mercekliye geçirdiğimizde muayneden sorun yaşar mıyız?
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.