Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Samet Daz

Üye
  • Toplam İleti

    211
  • Katılım

  • Son ziyaret

İletiler, Samet Daz tarafından oluşturuldu

  1. bende DRK marka türkçe konuşmalı aynı zamanda da dit dit die uyaran park sensörü var. 3 aydır kullanıyorum sorunsuz. montajı dahilinde 95 tl ye geldi. 35 işçilik 60 cihaz.(Karabük Azim Otonun Elektrikcisine taktırdım. 2 yıl cihazın garantisi var.) üçgenimsi bi metrajı var ve dikiz aynasının üstüne koyduk ve süper oldu dikkat çekmiyor sırıtmıyor ölçümleride ideal. 2,5 mt den başlıyor 10 cm düşe düşe ölçüyor 40 cm geldiği zaman aracı durdur diyor. tavsiye ederim.

  2. Telefon açıp sorsanız mahkeme heyetine kime vermeliyim diye. Benimde başıma geldi böyle bişi. 20 iş günü içinde garantiden teslim edilmesi gereken ürünü 19. gün yapılmadan göndermişler :) Sonra ki evrede Teknosadan para iadesi yada çek sunumu hangisini istersiniz denildi bende parayı alıp bir üst model olan telefonu aldım :)

  3. Tolga abi öncelikle geçmiş olsun nazar çıkmış :) kesinlikle DEğişim gerektiren birşey yok. Yalnız Servisdekiler onarm ile ugrasmasdıgı ıcın direk değişim yapıyor ve SOnra renk tutmama ihtimalleri ortaya cıkıyor ki gri ve tonlarında kesinlikle oluyor. AutoKing de minionarım ile hallolur. Başıma geldi O yüzden söylüyorum. Bugün alıcam arabayı Autokingde şuan. Boyası dökülmedi ise direk çektirme işlemi ile bagajı kurtarırsın tampona da işlem yaparlar.

    • Beğen 1
  4. kaza yapsanız ön tampon kırılsa ceptenmi ödüyceksiniz yani? :)

    Hayır.  Buna göre, dar kasko, aracın "yanma, çalınma, grev, lokavt, halk hareketleri, terör, deprem, sel ve su baskını" nedeniyle uğrayacağı zararları karşılayacak.

    Diyor ya Full kasko benim ki Sadece Terör Bölgesi içerisinde Oda hakkari şırnak diyarbakır vs bi yere gidip orda terör saldırısına ugrarsa onu karşılamıyor. Saydıkları içersinde mevcut diye dedim :) Diğerleri normal mini onarım zaten.

  5. Arabasını yıkayanlar/yıkatanlar  cevaplar artık :) Ben mevsim başlarında bir yıkatıyorum tamamdır.  :kıhkıh:

     

    Her hafta sonu Yıkarım. Hava iyi olursa. Çok titizim Pis olursa binesim bile gelmiyor. 2 koli temizlik malzemesi aldım Hepsiburadadan :) Araç da siyah olunca kiri belli ediyor. ayda birde cila atarım araca :) 

     

    Hortum olayına gelince ben site içinde oturuyorum o yüzden iş yerinden bir abimizin bahçeli evi var kendi aracıda siyah passat ve oda temizlik hastası hemen telefon eder arabayı al gel diye 2.5-3 saat de iç dış temizlik yaparız :D

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.