yusuf can tarafından yazılan her şey
-
Focus 2. El Ederi
sayın hocam kusura bakmayın rahatsız ediyorum ama affınıza sığınarak http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-2011-temiz-ford-focus-16-000-de-105847193/detay bu araç ne kadar eder hocam. fiyatını mantıklı mı?
-
Focus 2. El Ederi
ne kadar verirsiniz? ne kadar eder bu araç
-
Focus 2. El Ederi
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-kemalautodan-hatasiz-orjinal-focus-1.6-tdci-chia-sedan-105996920/detay arkadşlar bu araç bu kadar eder mi? boya hata km düşürme vs yok dendi. telde 33e düştü konuşurken. büyük ihtimal biraz daha düşer.
-
Focus 2. El Ederi
düşünürümde eğer araç sorunsuz ise gücüm yetmez
-
Focus 2. El Ederi
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-memurdan-fiesta-1.4-titanium-x-paket-dizel-105149786/detay bu ilan gibi. sıfırı 45bin küsür. bu 34 e çok iyimiş. 1 yıllık da 2 bin düşse 10 bin kmye bin düşse yine 36-37ye çok rahat giderdi
-
Focus 2. El Ederi
sedan düşünüyorum. nedense hatchback bana itici geliyor. dizel arabadan korkuyorum. hem aracın nasıl kullanıldığı önemli hem de ben aldıktan sonra satarken alıcı da benim gibi yaklaşırsa o zaman sorun olur. çok fazla km yapmamış lpg li bakınıyorum. forumlarda okuduklarımdan sonra nedense atiker markalı lpg lere de soğuk bakıyorum. onlardan da mümkün mertebe uzak duruyorum. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-kacirilmayacak-titanium-sahibinden-tertemiz-tek-elden-102427375/detay http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-karamehmet-otomotiv-de-2008-titanium-lpg-li-74000-km-de-100357835/detay http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-2009-ford-focus-1,6-titanium-hatasiz-cok-temiz-masrafszi-lpg-li-101147953/detay/ benzinli beğendiklerim http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-focus-1.6-tdci-ghia-105009844/detay http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-acilll-78-bin-km-de-ogretmenden-ghia-kazasiz,boyasiz-104350886/detay/ dizel ve km side çok yüksek değil.
-
Focus 2. El Ederi
Tşkler. 39 dan aşağı temiz titanıum yok. benzinliler bile uçuyor.
-
Focus 2. El Ederi
hocam temiz ve satıyorlarsa görüşmek isterim
-
Focus 2. El Ederi
arkadaşlar sürekli başınızı ağrıtıyorum kusura bakmayın. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-kacirilmayacak-titanium-sahibinden-tertemiz-tek-elden-102427375/detay bu araca ne diyorsunuz? değer mi bu fiyata size göre ederi nedir?
-
Focus 2. El Ederi
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-ilk-sahibinden-ford-focus-2011-104818706/detay arkadaşlar bu araç ne kadar eder? çok temiz bir araca benziyor.
-
Focus 2. El Ederi
dizel alternatifler hep yüzbin km üstü. önerebileceğiniz varsa bakarım. hatta arkadaşlar önerirse daha iyi olur.
-
Focus 2. El Ederi
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-ilk-sahibinden-hatasizzz-2009-model-26500-km-focus-trend-x-paket-105565621/detay buna da sahibi 31250 demiş. çok temiz görünüyor. buna bu fiyatı vermektense sanırım diğeri daha mantıklı. sıralı sistemide var.
-
Focus 2. El Ederi
k kusura bakmayın aradım bulamadım ya. onun için açtım
-
Focus 2. El Ederi
Arkadaşlar araba alma arefesindeyim. Gücüm ancak 2. el araca yetiyor. Araba konusunda da acemiyim ancak focusları çok beğeniyorum. Aşağıdaki araba bu kadar eder mi? http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-ogretmenden-40-bin-km-de-piril-piril-titanium-brc-lpg-li-isli-104867471/detay