Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Burak Koç

Üye
  • Toplam İleti

    346
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Kazandığı Gün

    1

İletiler, Burak Koç tarafından oluşturuldu

  1. Özendim valla. İçimdeki motor aşkı hala bitmedi. Önümüzdeki hafta sonu için Honda eğitimine yedekten kayıt oldum. İki günlük birşey. Ktm Duke200, MT125, Tricity, İnazuma hala hedefimdeler. Hepsini bırakıp scooter almakda var. Trafikten epey yıldım, bazı akşamlar saat 18 gibi işten çıkabiliyorum. Tam erken çıktım derken 20km arabayla 2 saat sürüyor. Biraz tecrübem olsa doğrudan Kawa ER6F alacağım.  

    KTM Duke200 ve kawa er6f 2i tercih ederim hele istanbul trafiğinde ulaşım için kullanmak için şart bence..

    • Beğen 1
  2. Bütün Motorsiklet grupları ile birlikte bugün istanbulparkta sezon açılışı partisi vardı..Bizde baba-oğul motorlarımızla oradaydık..işte bir kaç foto..

    • Beğen 2
  3. İyi akşamlar arkadaşlar...benim 2012 ford focus tdci titanyum smart aracım var...ilk bakımı geçen sene nisan 2014 yılında km dolayı değil 1 sene doldurduğum için 9300 km yaptırdım.bu senede aynı şekilde km 16000 küsur olduğu için yıldan dolayı yaptıracağım..istanbulda anadolu yakasında uygun bakım yapan yetkili servis tavsiye istiyorum...hem bakım fiyatları hem de değiştirilecek parça listesi önerirseniz siz forum üyelerine çok teşekkür edicem..bu konular servisten servise değişiyor...bilgi verirseniz çok sevinirim...

    Metin kardeşim merhaba,

    Ben şirket araçlarını ve kendi aracımı Maltepedeki Şahsuvaroğluna götürüyorum.Benim aracımda aynı sizinki gibi km.dolmadığından iki bakımda yıldan girdi.Hatda ikinci bakım için geçen gün götürdüm.

    Oraya giderseniz müşteri temsilcisi Berk Soylu 'yu bulun.Benim ismimi verin ve benim gönderdiğimi söyleyin.Eminimki bana yapılan ilgi ve alaka sizede gösterilecektir.Hatda oraya gittiğinizde veya gitmeden beni arayabilirsinizde ben burdan Berki arayıp sizi yönlendirebilirim.

    Kısacası ben memnunum,araba titizliğinde kıl olduğum için beni iyicene tanıdılar ve sağolsunlar azbuçuk nazım geçiyor.Ama sizin beklentileriniz nasıl olur memnun kalırmısınız kalmazmısınız bilemem.Ben sadece bukadar yardımcı olabiliyorum size..

    Kolay gelsin.

  4. Dün aracımı ikinci periyodik bakıma soktum.

    Start-stop olayı bendede yakın zamanda çalışmamaya başlamıştı.Dün servisde aküyüde kontrol etmelerini söyledim.Aküyü  ölçtüler ve %75' düşmüş ve sizlerinde dediği gibi akünün değeri düşünce start-stop devreye girmiyor.(Fordlara mahsus bir şey buda)

    Neyse Aküyü sarj ettiler akünün değeri %100 şu an ve start-stop canavar gibi çalışıyor..

    • Beğen 2
  5. Valla İsteyen isim takar isteyen takmaz..ne varki bunda..madem böyle bir başlık açılmış bende fikrimi söyleyeyim bari..

    Bu arada istediğinizi söyleyebilirsinizde bana ben alınmam pek...

    Bundan önceki aracım siyahtı,adıda ARAP dı...Motorsikletimin rengide siyah onun ismide halen ARAP..

    Canım Focusumda beyaz adıda Beyaz Prenses...

    Yağmurda dışarı gezmeye çıkarmam,kar nedir hala bilmez zavallıcık....Gecede arada bir kapalı garaja iner bakarım üşüyormu ,bir şeye ihtiyacı varmı diye,Bazen acıkmış olur,bir bardak ılık benzin içirir,uykuya dalmasını beklerim..

    Bende böyle valla..yalan yok..

    • Beğen 4
  6. Bende gurur duyuyorum ve duygulanıyorum,biz burada ne yazsak boş aslında.Ulu önder Atatürk'ün önderliğinde kazanılmış insan üstü bir zafer bu.

    Buğday ve Aşure ile beslenilerek kazanılan bir zafer bu,hastalıklar içerisinde  boğuşurken kazanılan zafer bu,cephane ve insan eksikliği olduğu halde kazanılan bir zafer bu.....

     

    Çanakkale Zaferimiz Kutlu Olsun.

    • Beğen 1
  7. Gümüş Parlatıcı olmaz abi, o metalden tabaka soyuyor. Zaten o nedenle parlatılan gümüş çok geçmeden yeniden kararır (..daha da beter olur) ...Kavil'i en iyi denizciler, tekneciler bilir. Deniz tuzu'nu yemiş krom, pirinç, paslanmaz aksamı temizlemek için ideal malzemedir. Dikkat edilmesi gereken şey uygulama yapılacak alanın -kuru- olmasıdır.

     

    Kavil'i al, azıcık beze dök ... ovala ... beş dakika kadar bekle ve bu defa kuru bez ile biraz daha ovala (parlat) ... bitti - gitti. 

     

    Not: elinizdeki kavil'li bez ovalam işlemi sırasında kararacaktır, bu normaldir dert etmeyin.

    Not2 : evdeki gümüşleri 50Euro'luk gümüş cilasından daha iyi parlatır.

    Not3 : sadece kafalık demirlerini değl, araçtaki tüm krom - paslanmaz aksamı, mesela hava kirliliği nedeni ile solan/lekelenen krom çıtaları falan da kavil ile temizleyebilirsiniz ... piyasa ağzı ile söyleyeyim ... ciLLop gibi olur.

    Not4 : Evet isterseniz jantları da aynı şekilde parlatabilirsiniz ama lastik sibopları ve kauçuk aksama kavil sürmeyin.

    NOt5 : Hayır ... toptancı, kavil satıcısı veya onların promatörü değilim (aslında fena fikir de değil...) 

    Abi süpersin sayende yeni bir ürün daha öğrendim...hemen bunu deneyeceğim..

    • Beğen 2
  8. benim kanımca kesinlikle ford titanium..

     

    Fordumu alırken golf comford arasında çok gidip gelimiştim.donanım olarak titanium golf comforddan çok daha üstün.Titanium özelliklerini yakalamak için golfun Higline modelini almak lazım oda fiyat olarak çok uçup gidiyor.


     

    • Beğen 1
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.