Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Ahmet Yerebakan

Üye
  • Toplam İleti

    23
  • Katılım

  • Son ziyaret

İletiler, Ahmet Yerebakan tarafından oluşturuldu

  1. özellik açtığı programdan yapıyormuş bana söylediği bu, orjinal program diyor özellik açtığım programdan yapabiliyorum diyor titanium kasa ile aynı motora sahip araç zaten diyor vs vs focccusss veya forscan ile bunu yapmanın mümkün olmadığını bildiğim için bi siz büyüklerime sorayım dedim. Ben 2016 kasa arabamda foccuss programını çalıştıramadım kendisi özellikleri aktif edebildiğini söyledi sonrada bunu dedi anlam veremedim 

    16.07.2019 - 18:43 tarihinde, Cem Boneval yazdı:

    Anlamanın tek yolu 250 TL vermek...

    Şaka bir yana, böyle şaklabanlıklara inanmayın. 

     

    16.07.2019 - 18:59 tarihinde, Mertcan Çelik yazdı:

    box'tan bahsediyor olmasın?

    Takılıp çıkartılabildiği için öyle demiş olabilir de o da yazılımla benzer işler yapıyor.

     

  2. 18.07.2019 - 13:25 tarihinde, Yakup Çağatay yazdı:

    Mca kasa derken? Mca bir serinin yenilenmiş hali demektir. MCA kasa diye bir şey yok özetle ? Mk3 kasanın veya mk1 kasanın MCA versiyonu olabilir. Sizin sorduğunuz konu başlığı Mk1'de ancak profilinizdeki araç Mk3. Bu yönde soruları aktarırsanız cevaplayacak kişiler ikilemde kalmaz doğru yönlendirir. 

    3.5 kasa diyim ozaman hocam

  3. 20 saat önce, Semih O. yazdı:

    Düzenlemeniz için G3'ün Türkçe dosyaları lazım.

     

    Bir de şimdi burada komik bir durum yok mu? Ücret karşılığında navigasyon yapılıyor diye kızıp, gidip bu işi yapanlara, kopya kart karşılığında para vermek de ayrı bir çelişki.

    ben kimseye kızmadım abicim ben kendi başıma birşeyler yapmaya çalışıyorum sadece diğer abi biraz kızmış sanırım ?

    • Beğen 1
  4. 13 dakika önce, Semih O. yazdı:

    F7'de Türkiye haritasını içeriyor. Boyutu büyük sadece 30 gb civarında.

     

    Bir diğer sorun şu F7 doğru düzenlenmemişse navigasyon için Türkçe sesli komutları kullanamazsınız. Kim ne yapıyor, ne satıyor bilmiyoruz tabi. Ben kendim düzenlediğim için F7 kullanıyordum.

    https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-ses-goruntu-sistemleri-ford-sync-2-li-focus-mondeo-kuga-cmax-navigasyon-kart-f7-652468600/detay

     

    f8 diyor bu semih abi türkçe komutta çalışıyor yazmış ama ilginç f7 alsam senin gibi düzenlemem mümkün mü ?

  5. 1 dakika önce, Özgür Arslanca yazdı:

    Yardımcı olurum.Bu işin riskleride var.Sizin arabaya yükleme yaparken yazılım çökerse sıkintı yaşariz.Yada siz beni daha sonra arayıp otomatik park çalışmıyor diyebilirsiniz.Ben size ne diyebilirim.

    Hocam bunu yapabilmek için çin ürün almadım zaten els27 demiş forumda okumadığım konu kalmadı rusyadan arabama zarar gelmesin diye sipariş ettim. Sorunsuz hallederiz bence. Nasıl yapılacağınıda anladım aslında 1 2 haftadır forscan ile 2016 ve 17 araçlarımda gizli özelliklerini açmaya çalıştığım için anlaması kolay oldu ama sanırım şuan elimde çin elm olduğu için foccuss u çalıştıramadım. Els geldiğinde tekrardan deneyeceğim. Şimdi anlamadığım tek şey g3 mü alıcaz f7 kart mı alıcaz baktım 150₺ fiyatı. F7 ise sipariş vericem. G3 bulamadım

  6. 24 dakika önce, Özgür Arslanca yazdı:

    Attığım görsel bir kaç yıl oncesine ait.o yuzden f6 yazıyor.Yabancılar o görsele indirme linklerinide koymuşlar. Ben ekran göruntusu yukledigim icin linkler gorulmuyor.Forumda bize yol gösterecek daha önce başına kötü talihsizlikler gelmiş arkadaşlarin yardım edeceğini umuyorum.Semih O. sync 2 v3.10 türkce yamalı indirme yükleme konusunda paylaşım yapmış.İşe burdan başlamak lazım.

    --19 dakika sonra eklendi--

    F7 kartı satın almamak için dosyaları indirip sd karta yüklemek lazım.F7  harıta yüklü sd kartı 100-150 TL arası satanlarda var.

    Şimdi biz g3 mü alıcaz f7 mi ? Aynı zamanda sizinle birlikte bende yapayım.

  7. 2 saat önce, Özgür Arslanca yazdı:

    Navigasyon aktivasyon işini parayla yapanlar 300 ile 600 TL arasi fiyata harita kartı dağil yapiyorlar.Onlara saygı duyuyorum.Kendi yapmaya cesareti olmayanlar yaptirabilir.Yakubunda dediği gibi başlik açıp forum üyelerine biraz daha uyguna yapabilir.Bilgiyi saklayıp bu isten para kazananlara saygılıyım.

    --16 dakika sonra eklendi--

    Şuanda ne bilgisayarim var ne kablom nede sd kartim.Ama bu işi kendim yapmaya niyetliyim.Yapinca herkezin anlayacagı bicimde paylaşıcam.Yeterli bilgileri topladim.

    Screenshot_20190701-105654.png

    Görselde f6 kart'ın sd files'ı var ama bizim tr için f7 değil miydi ? F7 dosyalarını bulup aynı işlemleri mi yapacaksınız ? Direk kartı mı satın alıp takacaksınız hocam

  8. 29.06.2019 - 13:52 tarihinde, Ümit.Çakır yazdı:

    Forscan ile açılması gerekiyor ben  forscan ile sadece alarmı etkinlestirebildim gerisini yapamadım. Forscan ile ilgili nasıl yapılacağı konusunda herhangi bir paylaşım yapilmadi

    Forscan ile alarm ve hıza duyarlı kapı kilitlemeyi aktif ettim. Ama aux’u açamadım kablosunu çektim. Camları kısaltamadım. Korna geri bildirimini açamadım. 120 km yi geçince sesli uyarıyı açamadım. Müdendislik modu 2 de aux var ama değer girişine izin vermiyor. Nasıl değiştiriceğim bir türlü bulanadım. Bakmadığın forum kalmadı. 

  9. 03.06.2019 - 22:05 tarihinde, Murat Kav. yazdı:

    Forscan programı ile, elm lazım.

    --0 dakika sonra eklendi--

    Detaylar forumda var

    Murat Bey 2017 focusumda forscan ile otomatik kapı ve alarmı etkinleştirdim. Fakat korna ile geri bildirim olsun camların açılış kapanış sürelerini kısaltma olsun korna geri bildirimi olsun 120 kmyi geçince sesli ikaz olsun bunları nasıl yapacağımı 2 gündür araştırıyorum hiçbir bilgi bulamadım bilginiz var mı 

  10. 2017 model aracımda foccuss kullanarak bu özellikleri açamadım. Forscan deneme sürümünü edindim. Otomatik kapı kilitleme alarmı aktif ettim. Fakat geriye kalan özellikleri beceremedim. 120 km geçince sesli uyarıyı foccuss'da 44 parametresini #03 yapın demişsiniz ama forscan'da 00-not configured 01-hız uyarısı yok var ama ne yaptımda 03 parametresini ekleyemedim. Korna selamlama için #147 04 yapın demişsiniz ama foccussda feedback yazıyor forscanda aynı parametreyi bir türlü bulamadım. Forscan ile ilgili destek verebilecek var mı acaba ?

  11. 27.05.2019 - 16:10 tarihinde, Ahmet Yerebakan yazdı:

    Herkese merhaba aranıza yeni katıldım. Dün forumdan görerek 2015 titanium aracımda özellikleri açmaya çalıştım fakat foccus programı sürekli write to bcm dediğimde hata verdi bunun sebebi ne olabilir ? Double ekrandan kaynaklı olabileceğini düşündüm. Arkadaşımın 2015 trend-x aracında denedik sorunsuz işlemleri hallettik. Yardımcı olabilecek birisi var mıdır ?

    yardımcı olabilecek birileri yok mu ? 2015 te neden foccus bağlantıyı sürekli kesti acaba bunları forscan programıyla açabilir miyim ?

  12. Herkese merhaba aranıza yeni katıldım. Dün forumdan görerek 2015 titanium aracımda özellikleri açmaya çalıştım fakat foccus programı sürekli write to bcm dediğimde hata verdi bunun sebebi ne olabilir ? Double ekrandan kaynaklı olabileceğini düşündüm. Arkadaşımın 2015 trend-x aracında denedik sorunsuz işlemleri hallettik. Yardımcı olabilecek birisi var mıdır ?

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.