Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Erkin G.

Üye
  • Toplam İleti

    4
  • Katılım

  • Son ziyaret

Erkin G. tarafından yazılan her şey

  1. Peki 2017 makyajlı kugaya, eski modellerdeki sony konsol uyumlu olur mu acaba?
  2. Kusra bakmayın Yakup Bey acemiliğime verin. Orjinal panel var ama eski sony panellerde olduğu gibi parlak siyah yerine mat gri demek istemiştim. Göz doktoru konusunda haklı olabilirsiniz :). Murat Beyin isteği üzerine az önce çektiğim resmi ekliyorum. Ön konsol yola bakınca göz almıyor fakat styledaki ekran biraz ileride olduğu için özellikle de radyo açıkken mavi arka plan çok gözü alıyor.
  3. Hepinize çok teşekkür ederim, aracım 2017 makyajlı kuga style, sony panel yok markasını bilmiyorum ama daha mat bir panel var. Sanırım bu konuda şanssızım :). Ekranı kapatma özelliği özellikle gece uzun yolculukta çok rahat olurdu. Artık ekrana koyu cam filmi yapıştırmayı veya uzun yolculukta onune bir obje koymayi deneyebilirim.
  4. Öncelikle merhabalar arkadaşlar. Forumu takip etmeme rağmen ilk kez sizlere bir sorum olacak. Style paketinde orta konsol radyo ekranını tamamen kapatma seçeneği var mı acaba? Gece sürüşünde sistem kapalı olsa bile saat ve tarih için ekran aydınlatılıyor ve gözü alıyor. Titanium paketindeki DISP tuşunun işlevi gibi benim bulamadığım birşey var mı acaba? Not: Direksiyonun sol alt kısmında aydınlatmanın parlaklığını ayarlayan düğme de ekran ışığını tamamen kapatmıyor. Cevaplarınız için şimdiden çok teşekkür ederim
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.