Herkese iyi günler,
2017 yılından beri kullandığım 2013 ford focus 1.6 titanium otomatik benzin-Lpg aracımın her sene yaz aylarının başlamasıyla beraber klima soğutma sorunu başlıyor. Kaç defa renkli sıvı testleri yapıldı sorun tespit edilemedi. Triger değişimi sırasında motor inmişken tekrar renkli sıvı testi yaptırdım ancak yine tespit edilen kaçak yok. Her sene aracımın klima sorunu ile uğraşmaktan artık sıkıldım. Daha önce forumda destek olan abilerim vardı ama sorun hep geçici şekilde çözümlendi.
En son geçen sene klima gazı dolumu yaptırdığım bir usta klima dolumu yapılan (sibop mu iğne mi tam bilmiyorum) onda sorun olabileceğini söylemişti. Ama onda o yedek parça yoktu. Seneye onu değiştirip öyle deneyin demişti.
İstanbulda yaz geldi yine bana oto klimacı yolu göründü.. Bu sorunu yaşayan ya da bu parçayı bilen biri varsa beni bilgilendirirse sevinirim.
Herkese keyifli günler diliyorum.