Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Fahri Çalım

Üye
  • Toplam İleti

    4
  • Katılım

  • Son ziyaret

Fahri Çalım tarafından yazılan her şey

  1. Merhaba arkadaşlar. 2008 Focus 2 otomatik aracım var. Aracı ilk çalıştırdığımda vitesi P den R ye aldığımda sarsıntı, vuruntu gibi bişeyler oluyor. Aracı park ederken her zaman el frenini önce çekip ondan sonra P konumuna alıyorum ve şanzımana yük binmiyor. Bunu yapmama rağmen P den diğer konumlara alırken ilk başta vuruntu yapıyor. Sizce neden olabilir veya bu durum normal midir?
  2. Evet o civardaydı bi yerde 23 tl ye buldum kargo dahil aldım. Bende parçayı yan sanayi aldım eğer kırılırsa bir daha taktırmayı düşünmüyorum.
  3. Teşekkür ederim Yakup Bey, ürünü sipariş verdim gelince takacağım. Umarım bir sorun yaşamam
  4. Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katılan birisiyim. Focus 2 üst torpido hakkında forumda biraz araştırma yaptım genel sorun üst kapaktaki tırnağın kırılması fakat bende sorun tırnak değil onun karşısındaki kilit sisteminde. Kilit sistemi denilen yerde hiç bir şey yok. Aracı yeni aldığım için pek bilgim de yok. İnternette kilitlere baktım ama onlar mı tam emin olamadığım için size sormak istedim. Resimleri attım son resimde de kilit karşılığı var. Aradığım parça o mu acaba?
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.