Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Yaşar Büyükoğlu

Üye
  • Toplam İleti

    11
  • Katılım

  • Son ziyaret

İletiler, Yaşar Büyükoğlu tarafından oluşturuldu

  1. 29.03.2019 - 17:42 tarihinde, Serkan Karakoca yazdı:

    bende şuraya geçtim ? 20-25 gün oldu  gayet başarılı arabaya işten güçten fırsat bulup  binebildiğim kadar kullanıyorum :d 

    interface modülü yok !!! telefondaki bütün ne uygulama kullanıyorsan sync 3 tede çatır çatır çalışıyor ? sync 3 ekrandan herşeyi kontrol edebiliyorsun ...

     

    Hangi uygulama ile yaptınız tam anlayamadım.

  2. 18 saat önce, Murat Kav. yazdı:

    Ben burayı ip okumuşum, VPN ile ingiltere ip'si aldım ama yemedi :) Telefon şirket telefonu, apple id'yi değiştiremiyorum :( 

    Vpn e gerek yok yeni bir mail alarak pc den yeni apple id si yaratarak yapabilirsiniz.sadece ülkeyi ingiltere seçmeye dikkat edin.

  3. 21 saat önce, Murat Kav. yazdı:

    Ford'un ilginç mobil uygulamasını kurdum bugün. Öncelikle nedir bu fordpass: http://anasayfa.focusclubtr.com/fordun-yeni-mobil-servisi-fordpass/

     

    Uygulama şu anda ABD, Kanada, İngiltere, Almanya, İtalya ve Fransa(?) gibi üç beş ülkede çalışıyor. Ancak android kullanıcıları isterlerse apk'sını indirip kurabilirler: https://www.apkmonk.com/app/com.ford.fordpasseu/  (Türkiye için Avrupa versiyonunu kullanmak gerekiyor). Kurulumdan sonra aracın VIN kodunu uygulamaya girmek, ve ilk bağlantıda aracı wifi ile bağlamak gerekiyor (Aksi takdirde ford'un güvenlik sistemini geçemiyorsunuz).

     

    Ben bunu aslında canlı trafik bilgisini araca aktarmak için kurdum ama başaramadım (ruslar başarmış ama bende olmadı, şimdilik nerde hata var bulmaya çalışıyorum). Ama onun dışında güzel oyuncakları da var uygulamanın. Mobil uygulama olmasına rağmen, telefonu kablo ile bağlamak gerekmiyor, normal bluetooth bağlantısı yapınca aktif oluyor. Aracın yakıt bilgisi, konum bilgisi, hatta km bilgisi gibi bir çok detayını sürekli kaydediyor. Bir kaç resim ve video :) 

     

     

     

     

    01 IMG_8671.JPG

    02 IMG_8668.JPG

    03 IMG_8663.JPG

    04 IMG_8680.JPG

    05 IMG_8681.JPG

    06 IMG_8683.JPG

    07 IMG_8687.JPG

    08 IMG_8688.JPG

    09 IMG_8694.JPG

    Murat bey iphone dada kuruluyor.benim arabada navigasyon olmadığı için live trafic deneyemedim.ama diğer gösterdiklerinizin hepsi iphone da oluyor.ama ingiltere apple id si alıp öyle indirdim.diğer şekilde inmiyor.

  4. Artı olarak önceki aracımda direksiyonu sağa yada sola döndürünce o taraftaki sis lamlası tek taraflı olarak yanıyordu.bunu kuga da yapamazmıyız?

    yine sinyal koluna dokunduğumuzda 3 defa olan sinyali 5 yapamazmıyız?

    bunun gibi aklıma şu anda gelmeyen bir sürü özellik vardır mutlaka.

     

    mesela arkadaşımın yeni tiguanındaki geri görüş kamerası full hd film gibi gösteriyor.benim kuga onun yanında bayaa bi sönük kalıyor görüntüde.bunu düzeltebilirmiyiz yada illa kameranınmı değişmesi gerekiyor.

    --52 dakika sonra eklendi--

    Birde 2011 model titanyum kugam da sesli kontrol ile çok daha fazla komut verebilirken 2017 kugalarda bu özellikler kısıtlanmış.

    örneğin 2011 model titanyum kuga da

     

    Klima

    Yardım

    Fan

    Sıcaklık

    Otomatik Mod

    Buz çözme Açık

    Buğu Giderme Açık

    Buz çözme Kapalı

    Buğu Giderme Kapalı

     

    sadece klimada bu komutlar vardı.bunları yeni kuga da aktive etmek mümkünmüdür?

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.