Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Canberk Eken

Üye
  • Toplam İleti

    27
  • Katılım

  • Son ziyaret

İletiler, Canberk Eken tarafından oluşturuldu

  1. JB için şunu anlamadım aslında

    İos 6 ya geçmek için güncelle dediğimde jb silinecek, ardından güncelleme sonrası tekrar jb yapacağım. JB ile kurulan programlarıda tekrar mı kuracağım? Veya onlar itunes ile mac üzerinde duruyor olacak ve jb sonrası geri yükle mi yapacağım?

    Aynı sorunun cevabını ben de bekliyorum,tekrar jb yapmak ve şu an kurulu uygulamaların yeni sürüme gelişi nasıl olucak ?

  2. 2008 model diye çıktığını hatırlıyorum fakat. 2007 ağustos diye mi çıkmıştı yoksa 2008 başında mı onu hatırlayamadım. ikinci el bir araç ile ilgileniyorum da ilk muayene tarihi kafamı kurcaladı. 2010 8 ay gibi bir şey. acaba 2007 de geldi de o yüzden mi 2010 muayenesi var. ilk muayane 3 yılda yapılıyor sonuçta 1 yıl erken niye yapsınlar.

    2007 ağustos ya da 2008 başı gibi olduğunu hiç sanmıyorum çünkü 2008 de makyajsız kasalar bir süre daha devam etti,şu an kullandığım araç 2008 ghia sonuçta.2008 ikinci yarısından sonra çıkmaya başlamış olması gerekir.

  3. Bende titreşimden ziyade abi 800 ile 1000 devir arasını boşta ayarlıyamıyorum o arada durmuyor motor,hatta servisteki ustada aynı şekil tutturamadı,silkeleme ve rampada kalkmama durumu ile alakalı usta gaz pedalından şüphelendi,sonuç olarak araba silkelemeyide gaz pedalı sabit olduğu halde gaz verip verip kesme gibi oluyor,bu şüphe banada mantıklı geldi,tabi buda dolaylı olarak varsa onunla ilgili yazılımdan yada pedalın yapısındanda olabilir.Tabi ustanın biri pedaldan şüphelenirken bi diğer usta pedalla alakalı olmıyacağı konusunda ısrarcı.Ona göre aracın 800-1000 devir arası durmaması mantıklı sonuçta elektironik devrelii gaz pedalında düşük devirde sabit tutmak mümkün değilmiş miş miş :)

    Benim anlattığınızdan anladığım,araç birinci ya da her hangi bi viteste giderken belli bir devrin altına indiğinde araç devri korumak için bir miktar gaz verir ve araba siz gaza basmasanız da gitmeye devam eder. Eğer şikayetiniz buysa bu benim bildiğim normal bir şey yani en azından benim kullandıgım bütün manuel araçlarda bu böyleydi.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.