Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Özgür Ç.

Üye
  • Toplam İleti

    11
  • Katılım

  • Son ziyaret

Özgür Ç. Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    denizli
  • Arabam:
    2013 Focus 1.6 tdci Style
  • Meslek:
    Bilişim
  • Cinsiyet:
    Bay

Özgür Ç.'s Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

4

Toplam Beğeni

  1. Erdem Bey Süleyman Bey çok teşekkür ederim. Süleyman bey birazdan aşağı inip bakacağım hemen
  2. Merhaba Değerli arkadaşlar. Bahsettiğim Focus 2013 1.6 tdcı style aracımı 2 gün önce almış bulunmaktayım. Tercihimde yardımlarınız çok oldu teşekkürlerimi sunuyorum öncelikle. Aracımı kontrol ettiğimde far sensörünün olmadığını gördüm. Araç style paket olarak alınırken özellik çıkartılmış olabilir mi? Style plus diye geçiyor. Otomatik park etme özelliği de mevcut. ancak far sensörü yok. yada biryerden aktif edilecek ben bilmiyorum. Sonradan ford bayiye taktırsam bana ortalama ne kadara mal olur. hiç orijinal taktırmış olan var mıdır?
  3. Evet olabilir. Gidip inceleyeceğim aracı. düşünceleriniz için teşekkürler
  4. Evet otomatik park zaten benim için çok da önemli değil. Düşüncem paketler arttıkça malzeme kalitesi de artıyor. Birde 65.000 TL araba far sensörü yağmur sensörü olsun diye düşünmüştüm. 2015 trendx'ler ön ve arka park sensörü var. Bunlar benim için yeteli donanımlar aslında
  5. Peki son olarak, 65.000 TL civarlarında 2014-2015 birkaç parça boyalı trendX boş paketli focuslar var. Ama ben 2013 style tercih edeceğim hiç kazası ve boyası olmayan. Siz olsanız hangi aracı alırdınız?
  6. Çok teşekkür ederim değerli yorumlarınız için. Dar olması hiç bizi etkilemiyor aslında. 3'müzde minyon insanlarız. o kadar çok yorum okudum ki herkes dar olduğunu söyleyince takıldım kaldım. Bu forumdan çıkarttım bir ders var o da "çok teknik olmadığı sürece kimseyi dinleme. kendi zevk aldığın içine sinen aracı al" oldu.
  7. Lastikleri ne kullanıyor şuan bilmiyorum. focus'un orjinal seçtiği lastiklerini mi tercih edeceğim ? Yoksa bir markası mı var bunu kullanırsan ses azalır gibi
  8. Bayadır araştırıyorum. almadan çok beğendim. alınca aşık olabilirim
  9. Aşırı derecede haklısınız teşekkürler yorumlarınız için. Arac, autoking araç expertiz firmasının sahibi. yani tahmin ediyorum ki bakımlarını düzenli olarak ustalarına yada ford bayine yaptırmıştır. Biraz'da güvenim bu yönde. Şuanda tüm oklar bu aracı alacağımı gösteriyor. bu forumuda takip ediyordum sürekli sormadan içim rahat etmeyecekti.
  10. Teşekkürler yorumlarınız için
  11. Merhaba değerli forum üyeleri Yaklaşık 2 aydır araştırmalar yaptığım 2013 1.6 tdcı Sedan modelli aracı almaya arar verdim. Ancak halen şüphe duyduğum noktalar var. rica etsem değerli teknik bilgileriniz ile yardımcı olurmusunuz? * İçinin çok dar olduğunu söylüyorlar (3 kişilik bir aileyiz annem ve ablam) * Kabin içine çok ses aldığını yalıtımının iyi olmadığı doğrumu (bazıları yeterli demiş ama hangisi doğru emin olamadım) * Alacağım araç 120.000 km'de 64.000 TL alacağım. bu araç o kadar para etmez diyorlar. * Ayrıca yılda 8.000 km anca yapıyorum benzinli araç matematiksel olarak avantajlı duruyor. Benzinli de olsa yine focus mu almaylıyım yoksa VW tercih etmeliyimiyim. * Alacağım aracın kazası, değişini ve boyası yok. motor arızası çıkarma durumu varmıdır 150.000 km'de yada daha erken. Bu dizel dedikoduları çok fazla. motor 100.000 km'den sonra arıza çıkarmaya başlıyor diyor bazı yorumlarda. Seçimim sizce doğrumudur ?
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.