Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Ali YILDIZ

Üye
  • Toplam İleti

    11
  • Katılım

  • Son ziyaret

İletiler, Ali YILDIZ tarafından oluşturuldu

  1. 29 dakika önce, Cankut Bulut yazdı:

    Öfff hemde nasıl.. Arabadan soğuyorum resmen. Düz yolda örneğin e5 yada tem de sıkıntı yok ama ne zaman döşeme taşlı yola giriyorum o zaman focus oluyo murat serçe.

    Benim z rotlar değişecek o zaman. Çok ses yapmaya başladı. 50 binde araç. Rot ayarı kaçtığı için de yapabilir mi acaba 

  2. Bagajdaki kablo kırılmış arkadaşlar. Arka koltukları yatırarak kabloyu buldum ek yaptım. Bu kablo kopuk iken geri vitese takıldığında bagaj açık uyarısı veriyor(siyah beyaz kablo. Diğerlerine göre biraz daha kalın). Hareketli bir yapısı var bu kablo demetinin. Bir daha kırılmayacağının garantisi yok maalesef.

    _20190604_195611.JPG

  3. 6 saat önce, rıdvan can yazdı:

    aynı sorunu bende yaşadım malesef focus 2 aracım kilitlendi çilingire ver falan dediler ben hiç yanaşmadım o iş iş değil gatantili olarak serviste değişim yaptırmıştım sigorta falan hiç bir işe yaramadı arka koltukları yatırıp bagaja girip acıyorlar ama değişmesi lazım

    Ne kadara mal olmuştu.

    Sende de başlarda ara sıra mı oluyordu. Kablolarda kopukluk olabilir mi acaba. Yoksa kilitse sorun biraz tuzlu olacak galiba ?

  4. 2 saat önce, Cem Boneval yazdı:

    Almayın...

    Başka markaların forumlarına sorun yazmak iyi bir değişiklik olabilir. 

    2002 opel astra vardı. o bile bu kadar sorun çıkarmıyordu. 15 yaşındaki arabanın kapı fitilleri sapasağlamdı. Her arabada sorun çıkabilir. ama focusta daha fazla. bu da bir gerçek. tavsiyeniz için de sağolun. servislerdeki laçkalık buralara da sirayet etmiş. tavrınızdan bu anlaşılıyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.