Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Murat Civelek

Üye
  • Toplam İleti

    14
  • Katılım

  • Son ziyaret

İletiler, Murat Civelek tarafından oluşturuldu

  1. 14 saat önce, Yakup Çağatay yazdı:

    Etrafınız 3+1 ev alıyor siz tek kişi yaşıyorsunuz yine de 3+1 mi alırsınız yoksa size yeteni mi? Ne yönde karar vermek isterseniz o iyidir diyelim.

    Bu arada benim cümlem evet öyle demek değildi. Olumlu veya olumsuz yazmış olmam lazım bu kategoriye veya haber bölümüne.

    Sizin sözünüzün üzerine tekrar bir arama yaptım ve böyle bir bilginin doğruluğunu teyit ettim. En azından dergide öyle yazıyordu diyelim. Aile aracı istiyorum ve bütceye en uygun cmax oluyor. Etrafım CUV yada SUV alıyor ama ben oralara çıkamıyorum. Cmax ında geleceği yoksa almanın bir mantığı olmaz.

  2. 9 dakika önce, Ozan Kar yazdı:

    17" jant

    bixenon far

    elektrikli bagaj kapağı

    ısıtmalı ve yansıtmalı ön cam

    arka kapılarda perde.

    O zaman sıcaklık etkisine katlanacağız demek ki ??

    --3 dakika sonra eklendi--
    9 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı:

     

    2012 ve 2013 modellerde de aynı liste geçerli mi?

  3. 16 saat önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı:

    C-Max candır...

    Bugüne kadar her yıl ve donanımını kullanmış biri olarak en son Titanium u tercih ettim çünkü cam tavan ısı olayını tekrar yaşamak istemedim.

    Tek sıkıntı sonrasında C sınıfı araç artık tatmin etmiyor ?

    Mpv, Suv veya D sınıfına geçmek gerek.

    Sonuç olarak bakımlı bir C-Max rahatlıkla alınır ve yıllarca sorunsuz binilir.

    Trabzon da yaşadığım için sıcaklık sorunu olmayacağını düşünüyorum( istisnalar hariç). Peki titanium la x paket arasında cam tavan harici donanım farkı yok mu?

  4. 2 dakika önce, suat coşkun yazdı:

    Görüntü,gidişi,kullanımı ve iç ferahlığı olarak C-Max çok farklıdır.Temiz ve bakımlı bir araç bulursanız kesinlikle pişman olmazsınız..

    Aslında benim focus takıntım vardı. Kardeşim 2017 1,6 tdci titanyum focus aldı. İçine bindim çok dar geldi. Nerdeyse benim getz kadardı. Cmax terciğimin ilk sebebi iç ferahlığıdır.

  5. 1 dakika önce, suat coşkun yazdı:

    11 aydır C-Max kullanıyorum.109.500 km de aldığım araç şu an 127.000 km yi devirdi.Bu süre de normal bakımları haricinde hiçbir sıkıntı çıkarmadı.Tabii aldığım araç diğer 2 kullanıcı tarafından çok temiz kullanılmış.O sebeple aracı alırken iyice kontrollerini yaptırın.Aracın tek sıkıntısı biraz yere yakın olması.Özellikle kaldırımların yüksek olduğu yerde kapıyı açmakta zorlanıyorsunuz.Kısaca ben 18.000 km boyunca hiçbir sıkıntı yaşamadım.

    Teşekkürler. Evet yere yakınlığının farkındayım ama görüntü olarak daha hoş duruyor. 

    • Beğen 1
  6. İyi günler arkadaşlar. Yaklaşık 1-1,5 ay içinde 2012 yada 2013  ( bütçe o kadar yetiyor ? ) c-max 1,6  tdci  titanyum x modelini almayı planlıyorum. Araçla ilgili birçok forumda araştırma yaptım fakat en sağlıklı bilgiyi buradan alacağımı düşündüm. Araç hakkında görüşlerinizi ( olumlu, olumsuz, kronik sorun vb.) yazarak bana yardımcı olursanız çok memnun olurum.

    • Beğen 1
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.