Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

İlyas DEMİRBAŞ

Üye
  • Toplam İleti

    4
  • Katılım

  • Son ziyaret

İlyas DEMİRBAŞ tarafından yazılan her şey

  1. 2 gündür arabayı çözmeye çalışıyorum ama fazla yol kat edemedim. kafamı kurcalayan çok soru var cevap az. Bu arabayı kullanan arkadaş varsa tecrübesinden yararlanmak isterim.
  2. Aracı aldım çok şükür tahmin edersiniz ki ufak tefek sorunlar var maalesef bir tanesi ben araç dan uzaklaşınca kendi kilitlenmiyor. Selective modellerde bu var biliyorum başka baktığım araç da vardı bunda olmuyor acaba bir ayarı var mı? Bir de Selective modeller de arabaya yaklaşınca kapılar otomatik açılmıyor mu? Bu özellik de yok yada bir ayarımı var.
  3. Yarın aracı almaya gideceğim kısmetse yazdıklarınızda sonra dahada heyecanlandım. Yakıt konusunu pek düşünmüyorum en azından şimdilik ecoboost sorunlu motor söylentisi var ama inşallah bir sorun çıkmaz. --13 dakika sonra eklendi-- Alacağım mondeo nun ön camı çatlak selective mondeolarının ön camları ne özellikleri var değiştirirken nelere dikkat etmemiz gerekir. Bilgisi olan paylaşırsa memnun olurum.
  4. Arkadaşlar aracımı sattım 2011 model Ford Mondeo 1.6 benzinli ecoboost selective almayı düşünüyorum arabaya bakarken nelere dikkat etmeliyim. Kullananlar varsa eksileri artıları nelerdir.Deri koltuklu araç deri koltuk kullanıp da sıkıntı yaşdınızmı kısacı çok merak ediyorum bu arabayı alınca hayal kırıklığına uğrarmıyım.4-5 yıllık hayalimdi çok yakınım ama çok da kararsızım.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.