Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Yunus Pazarlı

Üye
  • Toplam İleti

    41
  • Katılım

  • Son ziyaret

İletiler, Yunus Pazarlı tarafından oluşturuldu

  1. 33850 km. anca yetmişti bana, Kasım ayında değiştirdim ön arka komple. Özel serviste değişimini yaptım ancak hem Çetaş hem de özel servisteki ustalar helal olsun genelde en fazla 20k km.'de değiştiriyoruz sen fren kullanmıyorsun herhalde demişlerdi. Özel servis tanıdık olmasına rağmen bunu söyleyince olabileceğini anladım. İhtimaller çok. Ben dibe kadar kullanıp diskleri azıcık çizdim bile ? 

  2. 39 dakika önce, Turgay Nalbant yazdı:

    Geçen gün bende aracımın içinde otururken farkettim. Kontak açık olmadığı halde aracın bir yerinden telefon titreşim sesi gibi bir ses geldi. Önce telefonumdan geliyor sandım ama kontrol ettiğimde öyle olmadığını anladım. 5 dakika içinde 3-4 kez geldi o ses. Anlayamadım nereden geldiğini. Nedenini bulamadım!! Hâlâ merak ediyorum:))

    Kadran arada oynuyor :) onu izle anlayacaksın...

  3. 5 dakika önce, Ugur Ş. yazdı:

    Teşekkürler arkadaşlar yorumlarınız için. İkinci elde tek korkum bu işleri bilmemem, insanları ne yapacağı belli olmuyor üzülmek istemiyorum. Ekspertiz yaptırıyorsun ama ne kadar doğru ki? Bakalım ikinci el focus istiyorum aslında veya en kötü sıfır focus 1.6 benzin gibi duruyor.

     

    Manuel olacak kesinlike otomatik işine girdik mi fiyat uçuyor, hem manuelin tadı başka..

    Focus 1.6dizel Euro V manuel veya 1.6 benzin manuel arkadaşlar.. Teşekkürler Söylemek istediğiniz bir şey var mı acaba bu düşüncemle ilgili

    Otomatik kullanana kadar benim görüşümde manuelin tadı başkaydı ancak kullandıktan sonra görüş değişiyor, yukarıda arkadaşların dediği gibi 14-15 powershift bakılabilir...

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.