Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Atakan ulusoy

Üye
  • Toplam İleti

    20
  • Katılım

  • Son ziyaret

İletiler, Atakan ulusoy tarafından oluşturuldu

  1. ben 1 senedir daha paspas almadım. Aracın orjinal halı paspaslarını kullanıyorum. Araç içindeki görüntüsünü basitleştirdiği için henüz bir paspas almadım ama bu kışa girmeden tam uyumlu sağa sola kaymayan araç içinde kaba ve parıl parıl plastik parıltısı olmayan bir model arıyorum. Bulurusam alacağım. Orjinaller bana uygun biraz ama sizin fikrinizden sonra biraz daha korunaklı bir model almaya karar verdim.  Teşekkür ederim resimler için.

  2. Usb olayı Avrupada yok sanırım. Ben hiç rastlamadım. Araç wifi ağına bağlanınca Yakupun dediği gibi güncelleme yapıyor Ayarlardan otomatik güncelleme açık olmalı). 
    Ben de önce güncelleme yapayım dedim ama sonra vazgeçtim. Haftaya büyük operasyon var, ondan sonra güncelleyeceğim.
     
    Bu arada forscan ile apim de yapılan değişiklikler, zaman zaman ford’a transfer ediliyormuş güncelleme esnasında. Benim ilk yaptığım değişiklik yansıdı ama sonrakiler yansımadı. Çok mantığını çözemedim. Güncelleme yaparken yapıyor olabilir.
     
    Bu arada sync modülünü dünyayı izlemek için yapılmış bir amerikan icadı gibi düşünmeye başladım.  112’yi arama falan işin makyajı olmalı. Telefonumuzdaki bilgilere ulaşıyorlar, bizi gps ile takip ediyorlar ve merkeze bilgi aktarıyorlar [emoji851]

    Play store olsun apple store olsun uygulamaların pek çoğu cihazda olan biten pey çok olayı program yaratıcısının sunucularına aktarıyor.. şüphelerinizde bence haklısınız.. örneğin gps var ama kullanamıyorsunuz. Biz kullanamıyoruz ama onlar kullanıyorlar demekki:)
  3. 3/26/2015 - 00:18 tarihinde, Kaan Yagizer yazdı:

     

     

     

    Eli kulağında üstadım, benim de 65'te arabalarım var ... gümrükten beraber geçiyor kuZu'lar (Bkn.meeeeeeeee hesabı) ...bir kaç güne kadar başlarsınız keyif sürmeye. Bu aralar gümrük'te biraz sıkıntı var ... neden derseniz TRT bandrolu alıp gelin, yoksa sizi gümrükten geçirmeyiz demeye başladılar. (eskiden bandrol işini sonradan hallediyorduk) TRT'de sağ olsun  sanki para almıyor da, lütfediyor bandrolleri ... en az 2 gün iş uzuyor.  

    Kaan Bey Merhaba..arastira arastira bu forumu buldum.. statu 49 olan bir arac bu ay icinde teslim edilebilir mi? Bana temmuz teslim diyorlar ama sizin verdiğiniz bilgilere gore uretim asamasinda olan bir arac bu ay icinde nasil teslim olabilir. Sizin gorusunuzu merak ettim..bu arada kuga bekliyoruz hayirlisi ile..

    Bu arada diger arkadaslar site paylasmislar sirf merakimdan marintraficc uygulamasindan neye bakmam gerekiyor gemi durumlari icin..hango gemi hangi liman bu geminin bir kodumu var.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.