Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Görkem Çetin

Üye
  • Toplam İleti

    9
  • Katılım

  • Son ziyaret

Görkem Çetin tarafından yazılan her şey

  1. Başvuru salı günü yapılmıştı. Bu sabah yetkili servis aradı. Reddedildiğini ve 1 yıl 15bin km mevzusunu anlattı. Zaten büyük bir soyulma değildi ama 1 yıl ve 15bin km kriterine uymayan araçların değişip de benim aracımda farklı olan şey ne merak ettim. Yine de ilginize ve uğraşınıza teşekkür ediyorum @Yakup Çağatay bey.
  2. Bu sabah yetkili servise gittim. Otosandan arandığımı söyledim, durumu izah ettim. Daha önce forumda bahsi geçen 1 yıl garanti durumunu hatırlattı görevli. Yıla bakmaksızın değişim yapılan direksiyonların olduğunu ve benimle birlikte sadece 2 aracın kaldığını söyledim. Sanırım pek hoşuna gitmedi durum görevlinin. Son durum bu şekilde arkadaşlar. Bana bilgi verilecekmiş, bekleyin dediler. Tekrar haberdar edeceğim sizi.
  3. Bugün yarım saat önce Otosan'dan arandım. Yetkili servise direksiyon değişimi için servis kaydı yaptırıp randevu almanız gerekiyor dediler. Yoğunluktan dolayı arayamadım. Az önce de Denizli yetkili servisi Yargül Oto'dan aradılar. Bana en uygun olan Salı sabahına randevu verdiler. Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğim.
  4. Peki teşekkür ederim Forumda yeniyim, haliyle pm hakkım henüz oluşmamış. O yüzden burdan gönderiyorum telefon numaramı .....
  5. @Yakup Çağatay bey ilginize teşekkür ederim. bir kaç sorun var sanırım. -aracım 2014 model, garantisi dolmuş diye düşünüyorum. bu şartlarda değiştirirler mi? -aracı yaklaşık 1 ay önce aldım ve herhangi bir başvuruda bulunmadım servise, yani numaram kayıtlı değil serviste. -kaldı ki soyulma yaklaşık 1 cm'lik bir soyulma. bunu kabul ederler mi? -tüm bunlara rağmen kabul ederlerse diye telefon numaramı özelden göndereyim keyifli forumlar...
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.