Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Verim

Üye
  • Toplam İleti

    12
  • Katılım

  • Son ziyaret

İletiler, Verim tarafından oluşturuldu

  1. Neden garanti var ?

    Mantıklı düşünerek üzüntüye son vermek çok kolay..

    aynı ses benim arabamda da var. duymamazlıktan geliyorum. 4 aydan beri, egsoz tıpası, döşemelerden gelen sesler, yazılım güncellemesi, güncelleme sonrası oluşan yazılım hatası gibi nedenlerle en az 5 kere servise gittim, gittiğim ve deneme turlarında yaktığım mazota mı yanayım çektiğim psikolojik sıkıntıya mı... bu motordaki ses için de gitmiyorum artık. duymamazlıktan geliyorum. garanti var haklısınız ama bu sıkıntıyı çekmek ve zaman kaybına uğramanın telafisi yok. bazen, normaldir her arabada böyle şeyler olur diye avutuyorum kendimi. acaba her markanın bu sınıftaki modellerinde bu tarz sıkıntılar yaşanır mı? fordun düşük sınıfta bir marka olduğuna kanaat getirdim. bakalım, umarım daha ciddi sorunlarla karşılaşmam.

  2. Arkadaşlar ben bir şey daha farkettim.Aracı bir süre kullandıktan sonra sessiz biryere park ederseniz (yani motor ısındıktan sonra) Rölantide çalışma esnasında motordan rulman yada sürtme sesi gibi bir ses geliyor.Mototrun ısınmasını da şundan dolayı belirttim motor ısınınca sesi azalıyor diğer sesleri duymanız kolaylaşıyor. Servise uğradığımda gösterdim ses olmadığını söylediler fakat ben sesin nereden geldiğini ve nasıl olabileceğini anlatınca arkadaşlar kursuna gitti sizi davet edelim dediler bekliyorum bende.Sizde müsait bir zamanda dinlerseniz aynı ses sizdede varmı .

    Arkadaşlar Tolga'nın bahsettiği ses,Tolga'daki gibi araç durunca değil de, yavaş giderken (2. viteste mesela) benim arabadan da geliyor. bu ses yazılım güncellemesinden sonra dikkatimi çekti. Aracın herhangi bir fonksiyonunda performansında değişiklik yok. sadece o ses var. sizce büyük bir sorun olabilir mi, önce size bir danışayım dedim !

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.