Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Ayhan Karadağ

Üye
  • Toplam İleti

    111
  • Katılım

  • Son ziyaret

İletiler, Ayhan Karadağ tarafından oluşturuldu

  1. arkadaşların anlatmak istediği çift kilit olayı sizin analadıgınız gibi degil onların söylediği araç kontagı kapalıyken kilit düğmesine çift basıldıgında açacın ikinci bir emniyet mekanizmasını aktif hale getirerek aracı korumaya almasıdır aynen hondada oldugu gibi kapılar içerden açılmazve alarm devreye girer.

    araçlarımız aynımı bilmiyorum ama benim arabada çocuk kilidi kapalıyken dahi manuel kilitlemede arka kapılar içerden açılmaz

  2. kardeşim öncelikle hayırlı olsun arkadaşlarında söylediği üzere balatalarının zayıflamasından dolayı debriyajın büyük bir ihtimalle çok yukarıdan kavrıyor ve arabayı bırakmıyor dur. buda aracın rampalarda kaymasına neden oluyor düz yolda da bıraktığın zaman gitmesini engelliyordur, yolda kitlenmesininde sebebi de bence budur balataların ısındı hiç bırakmadı yakın tarihlerde vites geçişlerinde zorlaşlaşacaktır özellikle 1. vites.

  3. arkadaşlar malum yaz sıcakları başladı artık klima hayatımızın bir parçası oldu .

    Benim sorunum klima açık iken arabanın kalkışlarda çok zorlanıyor olması hani klimanın verdiği bir güç kaybı mutlakaki vardır ama benim araba sanki normalin üzerinde zorlanıyor gibi araba belirli sürate gelene kadar bu zorlanmayı çok belli ediyor acaba klimada bir sorun olabilir mi ?

    TEŞEKKÜRLER

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.