Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Adnan Akçakaza

Üye
  • Toplam İleti

    48
  • Katılım

  • Son ziyaret

İletiler, Adnan Akçakaza tarafından oluşturuldu

  1. 14 saat önce, İsmail Gür yazdı:

    Akü konusunda da sadece camları kalibre etmeniz gerekebilir yani kumandadan kapatmak istediğinizde kapanmaz veya tek tuşla kapatma çalışmaz onu da araç çalışırken cami kapatın ve tuşu kapatma pozisyonunda 10sn kadar tutun kalibre etmiş olursunuz sunroof varsa onuda kapatıp bekliyoruz oda kalibre olmuş oluyor 

    teşekkürler, dediğiniz gibi sadece camlar tekl tuşla açılıp kapanmıyordu, onuda dediğiniz gibi kalibre etmiştim, sunroof olmadıgı için sıkıntı olmadı.

  2. 2 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı:

    Şu an bir hata alıyor musunuz? Hayır ise büyük ihtimal sorun yoktur. Ayrıca 444FORD ile bu sorulara acil cevap alabilirsiniz. 

    yok herhangi bir hata almıyorum, akuyu değiştirmeden belki 10 tane servisi aradım, hepsi kapalı idi, bayramdan sonra arayayım en iyisi. bir de aracım özellikle nemli ve sıcak illerde N de iken rolantisi dusuk çalışıyor, ama yaşadıgım yerde normal seviyesine geri geliyor, bu normal midir acaba? Aracta hiçbir anormallik (hızlanması, gaz yemesi, vites değiştirmeleri v.s.) olmuyor.

  3. Herkese merhaba,

     

    gecen hafta akum bitti sehir dısındayken, aracı takviye ile çalıştırdım. Memlekete geldim, 60 lık varta aku taktırdım ama opel servisine, arefe gunu oldugu için bir çok yer kapalı idi. Sorum şu, akuyu değiştirirken bağlantısını keserek yenisi taktılar, teyp sıfırlanmadı, tarih saat v.s onlar sıfırlandı. Şanzımanda, vites geçişlerinde bir değişikli fark etmedim ama yazılımıyla alakalı birşey yapmak gerekiyor mu acaba bir süre akuyle bağlantısını kestiğimiz için.(arac 2013 focus 3 powershift benzin/ LPG)

     

    bu arada aku orginal akusu idi, bitmeden 3-5 gün öncesiden kontagı açtıgımda benzin göstergesi 2-3 saniye sonra yerine geliyordu, sanırım akunun biteceğinin sinyalini vermiş, takviye yaparken de şanzuman arızası verdi kısa süre, çalıştıktan sonra ve yeni akuden sonra vermedi. Sanırım bunlar normal.

  4. Bu durumda siz iyisi mi yetkili servise gidip sorun, buraları çözümlemek kolay olmayacak. 
    Tamam en iyisi gideyim de sorayım, bakalım ne diyecekler. Buraları çözümleme yorumunuz için de ayrıca teşekkürler.
    --3 dakika sonra eklendi--
    O görünen dizel otomatik ile sunulan ıslak kavrama PowerShift, sizinki kuru kavrama. Soruyu soran arkadaşımızın ile sizin aracınız aynı, bkz profil bilgisi [emoji4] 
    Çok teşekkür ederim.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.