Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

MustafaCelik

Üye
  • Toplam İleti

    14
  • Katılım

  • Son ziyaret

İletiler, MustafaCelik tarafından oluşturuldu

  1. Mustafa bey verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Aracıma 120 000 km de triger seti devirdaim termostat baskı balata tümü orjinal olarak değişti.Araç 135000 conta değişimi yapıldı arabada motorda ısıtma soğutma hızlanma hiçbir sorun yok .Bu bakımlardan önce hararetin ani düşüş problemi hiç olmazdı.Parça değişiminden sonra bu ani hararet değişimi ortaya çıktı.önceden olmayıp sonradan ortaya çıkması nedeniyle aracımda sorun mu var diye merak etmekteyim.

  2. Adem bey merhaba,

    Aracınız su eksiltme problemi yapıyor ise conta yanığı olma ihtimali çok yüksek .benim aracımda hiçbir problem yoktu sadece su haznesinde hava basıncından kaynaklı su eksiltme problemi vardı tecrübeli bir usta sayesinde motor zarar görmeden conta değişimi yaptırdım.Conta yandığı için hava problemi meydana geliyormuş.Motorun conta değişimini ve motor blok kontrolünü yaptırmanızı tavsiye ederim.iyi günler dilerim.

  3. Teşekkür ederim Muhammed hocam bende sizin önerdiğiniz firmadan aldım sağolun üçü bir arada olsaydı bende onu alırdım ama malesef yok :) 

    --3 dakika sonra eklendi--

    Mesut hocam merhaba,

    Servistekiler uğraşmak istemiyorlar aslında muhammet hocamın paylaştığı şemaya bakarlarsa montajı çokta zor değil.

    Benim size tavsiyem arabanızı düzenli olarak servise götürüyor iseniz servis yetkilileri ile önceden görüşün bu konuyu paylaşın derim.

  4. Muhammed hocam merhaba, led takılması konusunda araştırma yaparken aracınızı gördüm ledler çok güzel gözüküyor.bende sipariş vermeyi düşünüyorum.gündüz beyaz led çok güzel gösteriyor.geceleri maviye dönüyor sizin ledler şimdiye kadar pek karşılaşmadım kullanışı nasıl memnunmusunuz akşamları nasıl duruyor.aslında benim için daha önemlisi sürüş güvenliği karşımdaki kişilerin dikkatini dağıtmamak ve görüşünü engellememek mavi ledlerin herhangi bir dezavantajı varmı. hangi tür led takmamı tavsiye edersiniz konu hakkında tavsiyelerinizi bekliyorum.teşekkür ederim.

    • Beğen 1
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.