Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Selçuk Akçay

Üye
  • Toplam İleti

    10
  • Katılım

  • Son ziyaret

Selçuk Akçay Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    ANKARA
  • Arabam:
    11 FOCUS 1.6 TİT.OTO.
  • Meslek:
    DANIŞMANLIK
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

Son ziyaretçiler bloğu devre dışı ve diğer kullanıcılara gösterilmiyor.

Selçuk Akçay's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

2

Toplam Beğeni

  1. Mrb benim arabam malesef bir kazadan dolayı pert oldu. ancak bu gsterge olayıyla çok uğraştım. servis çok para istedi temzilettim tekrar yaptı. Sonra şaşmazda başkent volvo da beytullah usta var sorunumu çözdü ona götürebilesiniz. bu vites kısmında küçük bir parça var eğer sorun ondaysa halediyor. isterseniz götürün bi gösterin bu parça ayrı satılmıyor hiç bir yerde bulamadım bir parçacı sistemden söküp veririm 700.tl demişti bozulan parçada swiçh biz ozaman bulup yapmıştık. eğer karta hata yoksa yüzde 90 swiçtendir. ve servisler bu seiç ayrı satılamdığından komple değiştiriyorlar. ben ALmanya da ford servisine bile sordurdum sistemde bu parça ayrı olarak gözükmüyor. Yada swivçi söküp güzelge zımpara yapıp oksitlerinden arındırıp etkrar takacaksını. küçük bir parçadır.
  2. Mrb bu sorunu olan arkadaşlar ankara şaşmazda başkent volvo da beytullah usta var sorunumu çözdü ona götürebilesiniz.
  3. Serkan bey mrb  2011 hb titanium otomatik arabam var buna bahsettiğiniz ses kitten takilabilirmi fiyat nedir siz takiyormusunuz

  4. Mrb arabam focus 2 titanyum hb otomatik 113.000 de subap değişikliğine gidildi. Sormak istediğim lpg prins ayarına gittigimde usta son sistem dedi ayar yapılmıyor kendi ayarlar dedi filtreyi değişti. Forumu incelediğimde ayarlar bahsediliyor acaba yinede cihaza bağlatıp ayarlarına baktirsanmi. Beli km benzinle kullanmam söylendi 150km kadar sonra log geçmek söylendi.
  5. Mrb fordlarda kronik olduğunu ve mutlaka subap yediğini belirtiler hata dun log ayarı için giriyim yerde ustanın birinde de manüel trend x olduğunu kendi arabasininda 120. Bine geldiği ve subap hatası vermeye başladığını söyledi. Evet bazen benzinle gidilmesinde fayda olduğunu söylediler ve yuksek devir ve hızda gidilecekse benzin kullanmasının daha iyi olacağini söylediler. 100.bin km kadar uygun kullanımda tekrar sorun çıkarmayacakmış ayrıca belirtiler.
  6. Mrb Arabanın subayları yapıldı celik subap takıldı kredi contası tim malzemeler orjinale değişti 1300.tl ayrıca log filitresi prins 130.tl verildi. Bu arada arabada bulunan prins kendi ayarladığı için ek bir ayara gerek yok denildi. Birde bobin takimi değişti 110 tl. Bujiler daha önce değişmişti. Bujiler sağlam çıktı. İnşallah bundan sonra bi sıkıntı olmaz.
  7. Mrb arkadaşlar bugün arabaya kompresör testi yapıldı 1. Supab yanmış malesef değişecek
  8. Vakit ayırıp cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Ankara da iyi bir ford ustası özelikle bu olayı yaşamış ve çözüme kavuşmuşturmuş bir usta önerecek varmıdır. Şimdiden tsk ederim.
  9. Ariza kodu p0301 1.silindir ateşleme arızası. Benzinde de yapıyor özelikle ilk çalışmada naısl diyeyim çok hafif bir titreme.
  10. Selçuk Akçay

    Motorda Titreme

    Mrb 2011 ford focus titanium hb otomatik bakımlarını yaptırdım usta hafif titreme var dedi sabahları da çalıştığında oluyor ancak ibrede oynama olmuyor ariza ışığı yanıyor ancak benzinle beli bir sure km yapınca ariza ışığı sönüyor lpg tekrar yanıyor. Sorun ne olabilir. Usta diyince canım sıkıldı açıkçası bu arada bujiler değişti takim halinde 6.7 ay önce lpg ayarı yaptirmam gereklimiydi lpg prins şimdiden tskler. Birde ankarada iyi bir ford ustası tavsiye edecek arkadaş varsa çok tşk ederim
  11. Mrb 2011 ford focus titanium hb otomatik bakımlarını yaptırdım istiyorsa hafif titreme var dedi sabahları da çalıştığında oluyor ancak ibrece oynama olmuyor ariza ışığı yanıyor ancak benzinle beli bir sure im yapınca ariza ışığı sönüyor lpg tekrar yanıyor. Sorun ne olabilir. Usta diyince canım sıkıldı açıkçası bu arada bujiler değişti takim halinde 6.7 ay önce tekrar lpg ayarı gereklimidir lpg prins şimdiden tskler
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.