Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Mustafa Gün

Üye
  • Toplam İleti

    14
  • Katılım

  • Son ziyaret

Mustafa Gün Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    ESKİŞEHİR
  • Arabam:
    2016 FOCUS 1.6 TDCİ STYLE
  • Meslek:
    YÜKSEK GERİLİM
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

Son ziyaretçiler bloğu devre dışı ve diğer kullanıcılara gösterilmiyor.

Mustafa Gün's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

5

Toplam Beğeni

  1. Teşekkür ederim önce hoparlörleri temin etmem gerekecek araştırmadayım servisleri.
  2. Ya arkadaş bi yardım istedik sende vurdun öldürdün:) neyse yorumların icin sağol.
  3. Bu ürünün stok numarası farklı sizin verdiklerinizden bakarsanız bunda fomoco yazısının altında sony yazıyor. O yüzden sordum fark varmı diye
  4. Aynen konuyu dağıtmaya gerek yok sadece bilgili arkadaslardan yardım almaktı amac. Dediğiniz yalıtım işinede el atmak istiyorum fakat merak ettiğim bir nokta var kapi terimlerini soktukten sonra deforme olup kullanılamayacak bir klips segman vs varmı. Yada yenisiyle değiştireceğimiz bir tutucu varmi ileriye dönük trimlerde sorun yaratacak bir sorun oluşur mu? Az çok teknik işlere yatkın elim işçilik konusunda
  5. Teşekkür ederim birşey sormak istiyorum DS7T-18808-DA acaba bu sahtemidir? Birde bu orta dediğiniz style donanımda yok galiba dimi
  6. Sevinirim resimleriyle stok numaralarını paylaşırsanız. Teşekkürler
  7. Merhaba ürünleri nereden temin ettiniz fiyat nedir ve oem stok numarasını paylasirmisiniz? Aradığım cevap bu fakat oem numaralarını paylaşan yok formda.
  8. +1 tebrikler. +1 tebrikler Birde Bahsettiğimiz araba 99 bin tl şuan:)
  9. Arkadaşlar merhaba; Ford'un kullandığı orijinal sony sistemli focus araçların hoparlörlerini nasıl ve nereden temin edebiliriz? Oem stok numarası nedir bilen varsa paylaşabilir mi?
  10. Tmm dediğiniz gibi yapsam bana orijinal sony hoparlörlerin oem stok numaralarını paylaşırmısınız? Servisten mi temin edeceğim yoksa başka kaynaktan mı? Var mı tavsiyeniz? Birde araç 2016 tdci style hoparlörlerin sony olup olmadığını bilmiyorum ama değildir diye tahmin ediyorum .
  11. Arkadasım bende zaten bilmediğim için buradayım ama sunu da söylemeliyim mevcut sisteminde aman aman bir kalitede olduğu söylenemez. Daha önceki aracım astra idi müzik kalitesi arasında dağlar var. Bilgi ve deneyimleriniz den istifade etmek istiyorum paylaşmanız dileğiyle. Elimdeki mevcut ürünler bunlar sadece.
  12. Formda yeniyim kusura bakmayın neyi nereye yazacağımı da bilmiyorum. Acaba bu ürünün direksiyon kumandasıyla uyumu Bluetooth bağlantısı sorunu vb. Kronik biseyi varmı acaba?
  13. Peki trimlerle renk tonu tutuyor mu herhangi kronik bir sorunu var midir?
  14. Arkadaşlar merhaba; Formda yeniyim sizden bir kaç teknik bilgi almak istiyorum deneyimli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Aracım focus 2016 dizel style 1-Aracıma multimedya ana ünite almak istiyorum kendime göre müzik zevkinin bir nebze olsun düzeleceğine inanıyorum fakat ne alacağımı bilmiyorum. En son cyclone focus 4 olarak bir ürün gördüm fakat çok pahalı maddi imkanım yok o kadar. Bana özellikle "marka model" belirterek ne tavsiye edersiniz. Kasma donma yapmayan anfi çıkış li olursa sevinirim. 2- elimde bir adet kenwood kac ps 847 modelin de anfi ve sony xs gs 1621c component ve ayni ürünün SONY xs gs 1621 coaxial takımı var. Bu sisteme ekstra bir anfi ihtiyacı duymadan subwoofer bağlanırmı?Henüz bağlantısı montajı yapılmadı hiç birinin. Teknik bilgiye sahip arkadaşlarım yardımcı olurlarsa sevinirim. Eskişehir'de ikamet ediyorum yardımcı olmak isteyen bir arkadaş olursa görüşebilirim.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.