Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Hasan Gürkay Bostancı

Üye
  • Toplam İleti

    25
  • Katılım

  • Son ziyaret

İletiler, Hasan Gürkay Bostancı tarafından oluşturuldu

  1. Merhabalar.

    Aynı olay gecen hafta başıma geldi. Ayni yere sag on tarafa dokulmus. Babamın söylediğine göre ayni şekilde frenden dolayi devrilmis ve kapak firlayarak 3 litre kadar süt dökülmüş. O gun temizlenir dusuncesi ile temizlemis sabunlu sularla silmis olmasina ragmen hersey daha da beter olup, süt su ile daha da iclere ve arka tarafa yürümüş. Haftasonu koltukları ve taban halisini söktüm. Taban halisindaki süngerleride sökerek yimamayica verdim. Süngerleri camasir suyu ile iyice yıkadım ve kuruladim. Arabanin tabanini da çamaşır suyu ile temizledim. Su an arabada bir koku yok. Süngerlerde kurudu onlarda da bir koku yok. Taban halisini daha almadım o yüzden durumunu bilemiyorum açıkçası. Ama asıl sıkıntım fotoğrafta işaretledigim açılı tabandan baslayip göğsün altina dogru ilerleyen keçe. Dökülen bölgeyi kesip makinada yikasamda pekte ise yaramadi. Tekrar yıkarsam dayanabilecegini de sanmiyorum. Bunu bulabilme sansim varmidir? Yada yerine ne kullanabilirim? Bütün herseyi sökmüşken elimde olan bituself ile de kapladim tababi. Aradaki farki arabayi topladiktan sonra göreceğiz artik.

    IMG_20190617_221225.jpg

    • Beğen 1
  2. 14.01.2019 - 20:10 tarihinde, Alper Sakallı yazdı:

    İkitelli Eksen Turbo'da Katalizör temizliği yaptırdım arkadaşlar. Dizellerde DPF'yi de temizliyorlar. Katalizörün üst ve alttan cıvataları sökülerek çıkartılıyor. Oksijen sensörünü de söküp boşta kalan katalizörü cihaza bağlıyorlar ve kapağını kapıyorlar. Vakumlu ve Kuru temizlik yapıldı.

     

    Diğer tip olan sulu temizlik için ustanın dediği; Sulu temizlik sonrası 10.000km içinde katalizör dökülmeye başlıyormuş. Bu temizliğin ne kadar faydalı olacağını zaman içinde beraber göreceğiz. P0420 kodu umarım birkaç yıl daha karşıma çıkmaz. ?

    Ne kadara yaptırdınız acaba? 

  3. 33 dakika önce, Mahmut kaplan yazdı:

    İyi geceler size zahmet veriyorum,aliexpress drl ışıktan aldım ancak fotoğraflardakı 1 ve 3 fotoğrafta yazılı kabloları nereye bağlayacağımı bulamadım.1 ve 3 tekı sarı kablo aynı yere giden kablo mu?Bilgizin var mı acaba eğer imkanınız varsa aracınızdan bakabilir misiniz size zahmet

    IMG_20180527_234622.jpg

    IMG_20180527_234656.jpg

    IMG_20180527_234643.jpg

    Beyaz fara sari sinyale bağlanacak. 

  4. 16 saat önce, Mustafa_Öztürk yazdı:

    Merhabalar ilk önce Ramazanı Şerifiniz Hayırola arkadaşlar abiler  benim 2012 focus trendim var farlarda güneş sararması var diye internetten izlediğim gibi sulu zımpara ve pasta yaptım ama farlar eskisinden beter oldu kimi yerler parlak kimi yerler matlaştı eskisinden berbat oldu buna ne yapabilirim ikinci sorun ise sağ ayna sinyali çalışmıyor sinyalin aynadan çıkarıldığını duydum aynayı biraz kanırttım ama çıkmadı bende kırarım diye korkup bıraktım bunu nasıl çıkarırım şimdiden herkeze teşekkür ederim iyi günler dilerim

    Her ne kadar kullanım kılavuzunda oyle yazsada ayna sinyalini değiştirmek icin sinyali sökmeye gerek yok aslında. Aynayi söküp ayna altı aydınlatmasini degisitirir gibi öylede cok rahat şekilde değiştirebilirsiniz. 

    • Beğen 1
  5. 2 saat önce, Fuat Yğ yazdı:

    Cambus diye arıza giderici var ondan Alman gerekiyo bende LED aldım hem kisalara hem uzunlara ariza sorununu hallettim ama ayarlamasini yapamıyorum ki yaklaşık 2 aydır kör araba sürüyorum resmen kısa ve uzunlari tam monte edemiyorum takıyorum biri yukariyi biri aşağı  gösteriyor .konumlandirmak için tüm aparatlar demisin bunlar nedir tam olarak 

    2 aydır kör araba sürmenize rağmen hala orjinal ampüle dönmemeniz şaşırtıcı gerçekten. 

    • Beğen 1
  6. Merhabalar 2014 fort focus 3 trend x aracın var 72.000 km aracımda siyle bir sıkıntı var hararet normal bir sekilde yükseliyor ayagimi gazdan cektikten sonra hararet gostergesi inmiye basliyor ve en dibe iniyor termostat musur orjinali ile değişti ama sorun hala devam ediyor kaloriferde herhangi soğuk üfleme su esme kaynatma v.s. Yok herşey normal anormal olan göstergenin hemen dibe inmesi gaz verdiğimde tekrar yükseliyor
    Böyle bi durum başına gelen varmı lütfen yardımcı olun neden olabilir bu durum teşekkürler 
    Yanlış mı anladım acaba, bir nevi devir göstergesi gibi gaz verince çıkıyor kesince iniyor mu?
  7. Merhabalar

    Sağ ön cam şoför kumandasından kapanmıyor. Açılmasında herhangi bir sıkıntı yok. Kendi kumandasında da kısa ve otomatik kapanmada ve açılmada sıkıntı yok.

    2 hafta kadar bir kac zorlama ve basma ile normale dönüyordu. Normale döndükten sonra gün  içinde sıkıntısız kullanılabiliyordu fakat 2 haftadır hiç bir şekilde şoför tarafından sağ ön cam kaldırmayı kullanamıyorum. 

    Bütün camlara programlama yaptım. Sonuç değişmedi. Şoför tarafı kumandayı söküp paketten anahtar yerlerini temizledim ve tuş takımı kontrolü yaptım sıkıntı yok. Baska tuş ile bastım yine tık yok. Sorun ne olabilir bir türlü anlayamadım. 

    Sorun hakkındaki görüşleriniz nelerdir? 

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.