Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Ahmet İhsan

Üye
  • Toplam İleti

    8
  • Katılım

  • Son ziyaret

Ahmet İhsan Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    BOLU
  • Arabam:
    FOCUS 1 GHİA 1.6 Benzinli-Lpg
  • Meslek:
    Kamu Görevlisi
  • Cinsiyet:
    Bay

Ahmet İhsan's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Toplam Beğeni

  1. Yanlış yapıyorsunuz. Çünkü doğrular hoşunuza gitmiyor. Siz ne kadar LPG li araç kullandınız ve deneyimlediniz ki??? Yaşanmışlıklar kitabi bilgiler gibi değildir. Benim burada birşeyi çürütmek gibi arzum yok. Sadece deneyimleri de vurgulamak istemiştim. LPG ye karşı olanlar kadar kullananların da olduğunu unutmayınız. Bir çok araç firması lpg li olarak pisaya çıkıyor. Bu üretici firmalarının fizik , matematik ve metalurji mühendisleri yanlış mı yapıyor? Mantıksız ve samimiyetsiz mi davranıyorlar? Sizin düşündüğünüz gibi ve tüm LPG kullananları rencide edecek şekilde suçlayan cümlelerinizin bizleri üzdüğünü belirtmek isterim. Biraz da ben sizi rencide edeyim o zaman. Cümlelerinizde kendini beğenmişlik kokuyor. Bence de siz artık bu konuda yazmayın. Sabrınız tükenmesin zamanınızı harcamayın. Biz LPG sevenler kusurunuza bakmayız! Yine de ben size teşekkür ediyorum. Aydınlattınız biz LPG cileri ama lütfen rencide etmeden , horgörmeden aktarın bilgi ve becerilerinizi. Bu arada tercihlerinizi aracın iyi kaçmasından yana kullanıp , trafik canavarıda olmayın. Hoşça ve dostça kalınız.
  2. Servet Ö. Devir hesap devri. 3-5 liranın yeri geldiğinde hesabını yapacaksın tabiki de!! Burada paranın hesabını yapmıyoruz. Doğru ve tecrübeyle sabit gerçekleri paylaşmak istiyoruz. Siz hesap yapmıyorsunuz da niçin 1.6 atmosferik lpli yakan araç kadar az yakan 1.6EB aracı tercih ettiniz? Kurallarına göre ve bakımlarını düzenli yaptırırsanız hiç bir sorun olmuyor lpg li araçlarda. Nasıl oluyorda Hyundai kendi araçlarına LPG sisteminin koyulmasına izin veriyor? Ben yaklaşık 25 senedir lpgli değişik araçlar kullanıyorum. Şükür ki hiç bir sorun yaşamadım. Benim kullandığım yıllarda henüz Türkiye karayolları ağında LPG istasyonları dahi yoktu. Ne bir motor sorunu yaşadım ne de bomba etkisi. Bu bir tercih meselesi. Yine de fikirlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim. İfadenizde kullandığınız saçma ve bi o kadar da gereksiz dediğiniz LPG ürünü her benzin istasyonunda var olduğuna göre demek ki gereksiz bir şey değil. Talep ve arz. Size iyi çalışmalar görevinizde başarılar dilerim.
  3. Evet bende bunun için araştırma yapıyorum. İhtiyacıma yönelik en az maliyetli olanı tercih edeceğim. Bu arada Lpg ye niçin bu kadar karşısınız ? Kullandığım tüm araçlarımı lpg li kullandım. Şimdiye kadar bir zararını görmedim. Üstelik lpg araçlarda bu kadar yaygın değilken çok da istifade ettim. Detay alabilir miyim?
  4. Evet haklısınız ama zincirsiz ve daha güvenli iniş çıkış yapmak için daha uygun değil mi 4x4 ler??
  5. Nasıl yani?? Bir 4x4 motorla kartalkaya ya zincirsiz çıkamam mı diyorsunuz?? :))
  6. Yakup Bey, sıfır düşünüyorum. İnşallah . Şu anda kullandığım araç yol bilgisayarında 100 km 10 -11-12 lt gösteriyor!!! Yazın 6-7 lerdeydi.
  7. Focus 1 Sedan ghia kullanıcısıyım. Forddan memmunum. Ford Kuga ile Hyundai Tucson arasında kaldım. Yakıt, fiyat ve performans açısından değerlendirme yaparmısınız? Genelde 4x4 ü karlı yollarda dağlara çıkmak için istiyorum. Önerileriniz lütfen.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.