Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Gökhan Bütün

Üye
  • Toplam İleti

    37
  • Katılım

  • Son ziyaret

İletiler, Gökhan Bütün tarafından oluşturuldu

  1. 47 dakika önce, Ahmet Tore yazdı:

    Aks teşhisi bana da doğru gibi geliyor fakat şimdi ankara da güvenilir bir servis bulup birlikte çıkma parça bulmamiz lazım. Ankara da usta veya servis tavsiyeleriniz varsa tavsiyelerinizi bekliyorum 

    Benim aracimda 100 km den sonra titreme yapmaya baslamisti,ilk once balans ayari yaptirdim yola ciktim tekrar itremrye basladi ustaya goturdum jantlarda insan gozunun tespit edemeyecegi cukurlardan dolayi olusmus yamukluklar olmus,jantlar sokulup tornaya verildi,tekrar takilip yola ciktik ve sorun giderilmis oldu,bilgin olsun jantlarada bi baktir derim.

  2. 05.06.2017 - 20:16 tarihinde, Serkan Şengeldi yazdı:

    Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer diyorsun yani ????. Çetaş yada otokoç u deneyebilirsin kardeşim

    Valla birazda oyle oldu abi?

     

    23 saat önce, Süleyman Ünal yazdı:

    ÇETAŞ ve İZKAR diğerlerine göre hallicedir. Bir çok arkadaşım transit lerini ÇETAŞ'a götürüyor garanti süresince. Bi olumsuzluk duymadım.

     

    23 saat önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı:

    Geçen yaz aracımdan gelen anormal bir ses için İzkar a gittim, randevum olmasına rağmen yoğunluk var diyerek biraz beklettiler ama gayet ilgili davrandılar ve sorunun kaynağını buldular.

    Orhan usta (mekanik) güven veren donanımda bir arkadaştı...

    Tesekkurler yorumlariniz icin,4-5 kisi daha bana cetasa git dedi orayi sectim tekrardan sagolun??

    • Beğen 1
  3. 8 dakika önce, Serkan Şengeldi yazdı:

    Merhaba. Arkas karşıyaka da aracım uzun süredir yatıyor parça tedariği ile ilgili sorun oluşturduğu için. Sevis işçiliklerine bir yorum yapamayacağım aracımı teslim alamadığım için. Ancak şu bir gerçek ki gayet ilgili davranıyorlar mağduriyetimi çözemeseler de sllerinden geleni yapıyorlar. Bir diğer arkadaşım da ÇETAŞ Ford u baya bi iyi bulduğunu söylemişti değerlendirmenize  umarım yardımcı olabilmişimdir. Keyifli sürüşler

    Sagolasin serkan abi senin basina gelen sıkıntıyi biliyorum o servisten gozum korktu orasi olmayacagi kesin:)tesekkurler yorumun icin

    • Beğen 1
  4. Degerli forum uyeleri merhaba,sorum birazda izmir ici oturanlar icin,aracimin 30.000 bakimi icin bu hafta ici yetkili servise gidicem,fiyatlar 3 asagi 5 yukari zaten ayni,fiyatinda degilimde sorum hangi yetkili servisten iscilik olarak memnun kaldiniz degerli fikir ve yorumlarinizi bekliyorum ona gore randevu alicam. (Not:daha 30.000 e yeni gelmis arabada alttan yag kacirdigini gordum,parkettigim yerde hep yag sizintisi goruyorum sebebini merak ediyorum ve kuskulaniyorum.)

  5. 15 dakika önce, Hakan Sunguroğlu yazdı:

    Bu arada ilanının sonuna,

    Saçma sapan teklifler için aramayın,

    Boş muhabbet için aramayın gibi uyarılar yazma da moda oldu iyice.

    Başka ne gibi klişeler var,

    "Hatasız" yersen :)

    Muayyer (bunu çok eski araçlar için yazıyorlardı)

    4.5 parça boya var ama araç kaxasız belasızdır tezatı..:pist:

    Başlıkta çizik bile yoktur diyip sonra kaç parça lokal boya olduğunu anlatma çabaları

    Öğretmenden,doktordan,askeri personelden vurgusu..(ben bu ilanlara hiç bakmadan kapatıyorum,çünkü çok kıymetli oluyor bu araçlar.

     

    Aracı bir kaç bin km de olan arkadaşlar ise maşallah güncel fiyat listesiyle rekabete giriyor,hele arkadaşın araç vw ise liste fiyatı üzerinde bile oluyor. Ya biraz mantık, sıfır araç almak varken niye 2-3 bin ucux olacak diye şahıstan alıp risk üstlensin, 87 bin veren 90 binide verir,senin araca bakmaz kurnazlık yapma. Ayrıca hayırdır, ne alır almaz satıyorsun o da ayrı bir soru işareti.ne demeye aldın.

     

    Bu aracı x...  Araçlarla kıyaslamayın vurgusu,çünkü şu opsiyon bu opsiyon sanrufum var hesapları... (ilanı yazarken zihin okuyan arkadaş) oysa 2.el araç arayan adamın derdi en makul aracı en makul fiyata alabilmek. Bizene senin ekstra yaptırdığın anfi sisteminden, navigasyondan,yaptırmasaydın.

     

    Araç çok temiz diyip bilmem şu kadar boya var diye anlatan arkadaşlar, birde buçuğu da var parçaların,boyalıysa boyalıdır ne buçuğu daha..

     

    Ciddi alıcılar arasın, sanki milletin de derdi o ilan sahibini arayıp hoş zaman geçirmek.

     

    Kasisten geçerken itina gösterilmiştir (ne malum) boşa yazma böyle ıvır zıvırları

     

    Bilmem ne cam filmi boya koruması yapılmış e bir heves o kadar uğraştıysan binsene be kardeşim ne heder ediyosun arabayı. Eğer satıyosarsanda faturayı akacak adama kesme,katma o fiyatları.

     

    Tek elden kullanılmış.. Ee herkesde kollektif kullanmıyor zaten arabasını. Kim kime emanet verir.

     

    Araç fabrika çıkış orjinaldir... E şimdi 2000 model araç için çok iddialı olmuyor mu..

     

    Kazayı yumuşatma çabası: sürtmeden dolayı boyadık hesabı:pist:

    Daha çok var aslında unuttuklarımı siz yazın. 

     

    Aynen benimde kafama cok takilan arac bin kmde ikibin km de dolu ilan var ve cogu sahistan galeriden degil anlam veremiyorum,hadi diyelim zor durumda kaldi krediyle aldi odeyemedi ama hepsimi boyle sorundan dolayi satiyo,1000 kmdeki arac satisi sebeb?? Bazilarida keyfe keder 10 bin tl kar yapayim belki keklik duser .

  6. serkan abi cok gecmis olsun cok can sıkıcı bir olay,birde soyle birsey ileteyim araci almadan test surusleri yapmistim izmir otokoc ve izmir cetasda,kullandigim araclar focusun en full araclariydi ve genel müdürlere ait arabalarla test surusu yaptirmislardi,acaba diyorum sizin aldiginiz arabada oyle hem genel mudure ait hemde test surusunde kullanilan arabamiydi diye dusunduruyo,eger oyleyse gercekten kotu sizde biliyorsunuz test icin araba hor kullaniliyo bi arastirin derim,cok gecmis olsun.

    • Beğen 2
  7. 5 saat önce, Murat Altıncan yazdı:

    Merhaba Değerli Forum Üyeleri;

     

    Aracım için yeni lastik alacağım. Fakat marka konusunda çok kararsız kaldım.Piyasa da çok fazla marka ve model var. Bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlardan destek rica ediyorum. 4 mevsim kullanabileceğim lastik önerilerinizi bekliyorum. İzmir de yaşıyorum. Bu koşullara göre Hangi marka ve modeli seçmeliyim. Şimdiden teşekkürler

    Ford Focus II 1.6TDCI 110hp

    205 55 R16 91V

    Bende izmirde oturuyorum bircok marka kullandim ama hem yazin hemde kisin,yol tutusu konfor ve sessizlikte michelin primacy lastikleri cok begendim cok memnunum tekrar lastikleri degistirdigimde gene ayni bu urunden alirim.

    • Beğen 1
  8. 9 saat önce, Cem Boneval yazdı:

    Ne gerek var böyle maceralı işlere...

    Cok Haklisin cem abicim ama napalim turkiyedeki en guzel jantlarda hep 5*112 insani celiyo,oem harici nekadar sadece duz jant varsa hepsi 5*108??

     

    2 saat önce, Servet Ö. yazdı:

    Programci kardesim sana bir soru:

    Linux temelli bir distroda mono ile .net bir program calistirip performans ve stabilite bekler misin? Bu sorunun cevabi farkli bijon aralikli jant kullanmanin kafanda yarattigi kararsizligin cevabini iceriyor.

    Nokta atisi diye buna derim????

    • Beğen 1
  9. Herkeze hayirli aksamlar abilerim kardeslerim,burdaki deneyimler sanayideki ustalarin deneyimlerinden bile daha iyi oldugu icin size bir sorum olucak Bugun tereddutte kaldim,aracima jant bakiyorum begendigim 2 tane jant oldu,ama benim hosuma giden  jantlarin bijon araligi 5*112 vw icinmis,bizim focuslar 5*108 yanliz Jant dukkan sahibi abiler benim arabaya olabilecegini onlarin flans dedikleri bi parcayla yapabileceklerini soylediler ve hicte bi sikinti yaratmazmis,cok tereddutte kaldim boyle bsy yaptiran varmi forumda daha once ileride yolda allah gostermesin suratli giderken bi sıkınti cikarirmi,iyi veya kotu yorumlarinizi bekliyorum simdiden tesekkur ederim.

    IMG_3152.PNG

    IMG_2457.JPG

  10. 21.04.2017 - 10:32 tarihinde, Serkan D. yazdı:

    Merhaba dostlar....Focus MK4  yeni fiesta nın biraz daha kalitelisi olacak diyorlar.Ekran değişecek ,göğüs ufalacak böylece arka mekan genişleyecek gibi tahminler var.

    2017-ford-fiesta.jpg

    2017-yeni-kasa-ford-focus-6 (1).jpg

     

    Bu nasil bir kasa ya boyle bsy gercekmi acaba yaparmi ford focus yeni kasada bu tasarimi acaba asik oldum??evi satar alirim?

  11. 45 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı:

    Litre değerlerini alalım :) Kuruşları anlamakta zorlanıyoruz ve gelecek için değer ifade etmiyorlar. Ayrıca yakıt tüketimi ok fazla değişkene bağlı olarak değişir sadece hava sıcaklığı tek başına etken olamaz haliyle direkt kıyaslama doğru bir yol değil.

    Ozaman soyle soyleyeyim araci alali 2 ay oldu ve sadece yakit lambasi yanip menzil en fazla 50 km kaldi yazdiginda hep full dolduruyorum hic yarim yakit almadim hep tam dolu bazen 49 lt bazen 50 litre ama hic 51 ltden fazla aldiramadim araca,hep sehir ici dolaniyorum en fazla yaptigim km 950 en az yaptigim km ise 845 oldu galiba bi clio megane kadar olmasada iyi gibi geliyo bana bu tuketim mutlu ediyo??bu arada yasadigim sehir izmir

  12. 21.10.2016 - 11:17 tarihinde, Resul özdemir yazdı:

    84b33fdb3e4668e4a84ec850abcdd731.jpg
    Bu urunu aldim taktim . Sonuc negatif. Bluetootla cal diyorum calmiyor. Radyo calmaya devam ediyor. Mode tusu basinca radyodan cikmiyor. Yardim

    İyi aksamlar bu urunun aynisini bende aldim ama arabada cihaz kullanilamiyor diyor.bu urunden baska alipta kullanabilen sorunsuz sekilde varmi yardimci olup bilgi vericek arkadas

  13. Aracim 2016 trend x suanda 250 tl lik yakit ile sadece 150 km si uzun yol olmak kaydiyla geri kalan km yi sadece sehir icinde yaparak 950 km yaptim bende,ve aklima takilan bu yakit farklilari siz yakitinizi nerden aliyosunuz bugun gene depoyu fullucem kafama takiliyo mesela shell fuelsave var power niyro var bunlar gercekten bi farklilik gosteriyomu yoksa bir pazarlama oyunumu bilgisi olan varmi arkadaslar yardimci olabilecek siz yakitinizi nerden aliyosunuz? 

  14. 08.02.2017 - 09:37 tarihinde, Furkan İlker Özmen yazdı:


    Ben çözümü şu şekilde buldum: şarkıyı ilk telden başlatıp sonra kabloyu bağlayın , daha sonra ileri tuşuna basmadan istediğin şarkıya basınca çalıyor. Teyp den fln değiştirince kafayı yiyor.

    Buldugunuz cozum benimde basima geldi bugun fizy de telden aciyom sonra kabloyu takiyom sikinti yok ama baska sarki seciyom 1 saniye gecmeden devamli diger sarkiya geciyo,varya bu sikinti bi kalksa samimi soyluyom aracin muzik sistemi tadindan yenmicek

    • Beğen 1
  15. Şimdi, Yakup Çağatay yazdı:

    Yönlendirme cam tarafında mı?

    Evet genelde cama veriyorum

    --1 dakika sonra eklendi--
    Şimdi, Fatih büyükkale yazdı:

    aynı sorun bende'de var.

    arasıra kafasına göre açıyor klimayı. tahminimce çok soğuklarda takviye yapıyor, otomatik devreye girip. benim bildiğim aslında klima sadece soğuk hava vermek için, ama bizim focus'ta belki durum farklıdır.

    Belkide oyledir ama bigun farketmedim tam bir saat klima acik kalmis yakittada farkettirdi yani,kotu bi durum

  16. Sevgili forum uyeleri merhaba bu konuyu acmadan once baktim ama hic denk gelmedi gozumdende kacmis olabilir kusura bakmayin,bi sorum olucak aracim kalorifer acikken bazen kendi kendine otomatik klimayi devreye sokuyo AC tusu yaniyo yani,ben surekli onu devre disi birakmak zorunda kaliyo,mesela araci calistiriyom kademe 3 yada 4 e aliyorum hemen ac ge geciriyo bunun bir cozumu varmi aracim 2016 focus dizel simdiden tesekkurler.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.