Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

YasinDemirsoy

Üye
  • Toplam İleti

    8
  • Katılım

  • Son ziyaret

YasinDemirsoy Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    İSTANBUL
  • Arabam:
    Qashqai+2 Platinium
  • Meslek:
    Ar-Ge
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

Son ziyaretçiler bloğu devre dışı ve diğer kullanıcılara gösterilmiyor.

YasinDemirsoy's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

5

Toplam Beğeni

  1. Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ediyorum. Nihayetinde bı focus a sahip oldum. Nasibimize 2012 1.6 TDCİ Style plus paket çıktı. Birkaç gün olmasına rağmen çok keyif aldım İnsaAllah almayada devam ederim.
  2. *2012 model hb 1.6TDCI Style 72,000 km Tremer : 1100tl far sis takım işçiliği çıkıyor. Fiyat: 55,500 * 2013 Model Hb 1.6 Ti-CVT Titanium 40.000 km Tremer : 983tl , 781tl Fiyat: 57,500 Sizce hangisi.?
  3. Teşekkür ederim. Bir an önce Ford a binmek istiyorum, İnsaAllah hata yapmam.
  4. Yolladığınız ilanlardaki 3 numara sadece 250tl indiriyor. 5 numara ilanı kalkmış. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-en-dolu-modelidir-titanyum-x-bos-aracla-kiyaslamayin-379746252/detay https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-sahibinden-hatasiz-focus-titanium-388390781/detay?newSearchMode=withStandardMode&hideSearchFilter=false Birde bunlar var :/
  5. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-2015-focus-1.6-ti-vct-style-hatasiz-380148569/detay?newSearchMode=withStandardMode&hideSearchFilter=false Yorumunuzu öğrenebilirmiyim. Tek sorunu sağ arka çamurlukta parça lokal boya varmış
  6. Yakup bey çok aydınlatıcı bi yardım oldu teşekkür ederim.Hb de kararlıydım ama şimdi acaba sedan la da ilgilensemmi diye düşünmüyor değilim. 1-2 ve 3. araçlar çok güzel. 1.0 motor nasıldır.Serilik kullanış açısından hiçbir fikrim yok bu yüzden 1.0 olması korkutuyor. En cazip 3. ilan geldi.Emin olamadım..
  7. Merhaba büyüklerim , dostlarım, Birzamanlar mk1 focusla başladığım bu aşkı yarıda kesip Qashqai ile devam ettim. Ancak anladımki focus ayrı bi zevk bambaşka bi tat. Özellikle yakıt ve hantallık açısından ilk kez bi arabadan nefret ettim diyebilirim Qashqai (2011) ile. Aracımı nasip olursa pazartesi günü yeni sahibine teslim edicem.Ve Hayırlısı ile focus ile aranıza yeniden katılmak istiyorum. Kafam çok karıştı ve emin olamıyorum.Bütçem 58.000tl.Bu fiyata beni tatmin ve memnun ettirebilecek model hakkında yardımlarınızı rica ediyoru. Kullanımım; Hemen hergün olmasada haftanın 4 günü aracımı çalıştırır hafta içi max. 10 km haftasonu 50 extrem durumlarda 100 km yol yaparım.Allahın izniyle yakında baba da oluyorum. Bu yıl uzun yolum da olmaz. Ama ilerleyen dönemlerde yılda 1 kez Sinop tan girip Giresun-Trabzon a kadar yolum uzar. Daha önceki mk1 focusum lpg liydi ve hiç dizel araç sahibi olmadım. Alacağım araç çok boş olsunda istemiyorum.Km de düşük olsun. ( çok şey istiyorum ) Bu fiyat ve özelliklerde,kullanımımda göz önünde bulundurularak nasıl bir araç tercih edebilirim? İlgi ve Alakanıza şimdiden teşekkürlerimi sunar, Hayırlı Cumalar Dilerim..
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.