Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Murat Gedik G.

Üye
  • Toplam İleti

    6
  • Katılım

  • Son ziyaret

Murat Gedik G. tarafından yazılan her şey

  1. Arkadaşlar bilgi amaçlı yazıyorum. Özel servisimi aradım tamamen değişmesi gerekiyormuş. 280 tl parça fiyatı artı montaj çıkardı maliyeti. Yetkili servisi aradım sırf parçaya 520 tl dedi montajı soramadım bile. Temiz Çıkma bulabilirsem eğer çıkma alacam yoksa orjinalini kendi özel servisime taktıracam. Yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim.
  2. Cevaplar için teşekkür ederim arkadaşlar. Yaptığım hataya canım sıkıldı o yüzden yazdım. Artık komple alıp değiştiririz.
  3. Konu hakkında bilgisi olan yok galiba.
  4. Evet sağa sinyal veriyorum. Sağa dönüyorum. Direksiyonu düzeltince sinyal otomatik kapanmıyor. Ama sola sinyal veriyorum sola dönüyorum direksiyonu düzelttiğim zaman sinyal kapanıyor. Tek taraf çalışıyor teki çalışmıyor ve galiba ben sebep oldum.
  5. Merhaba arkadaşlar. Adım Murat öğretmenim. Ankara'da yaşıyorum. Yaklaşık bir ay önce 2011 model Focus HB Collection 1.6 Ov araba aldım. Araçtan gayet memnunum. Dün sıkışık trafikte ışıklardan dönmek isterken sağa devamlı sinyal vermem gerekiyordu. Direksiyonu bi kaç defa sola çevirmek zorunda kaldım ve sinyal attı. Tekrar sinyal verdim. Tekrar atmasın diye elimi sinyalin altında tutup direksiyonu çevirdim. Çat diye ses geldi ama o an önemsemedim. Sinyali daha sonra kullandığımda sağa dönüşlerde direksiyonu düzeltmeme rağmen hala sinyalin yandığını farkettim. Sol tarafı denedim sıkıntı yok ama sağ taraf çalışmıyor. Acaba tırnak kırıldı mı? Yoksa yerinden mi oynadı. Nasıl bir tamir yapılacak? Daha önce başına gelen varsa nerede yaptırdı? Tavsiye eder mi? Ne kadara maloldu. Bilen arkadaşlar cevaplarsa çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.