Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Hüseyin Kılınç

Üye
  • Toplam İleti

    104
  • Katılım

  • Son ziyaret

İletiler, Hüseyin Kılınç tarafından oluşturuldu

  1. Benim bir sorum olacak .Yokuşta durduk arabanın el firenini çekmeden.Park halindeyken arabam yavaş yavaş yokuş dan aşağıya doğru iniyor.1 vites de kende aynı aynı geri vites de aynı.Sıkıntı Fren baratasında mı  viteste mi. Araba 46 km de. Usta soğuk havalarda olur diyor ama ikna olmadım.Arabada hep kapalı garajda kullandım işyerinde açık otoparka koyunca görevli fark etmiş .Allah dan tekerleğin önüne  taş koyarak ilerlemesini durdurmuş.Sıkıntı ne olabilir.

  2. Olcay kardeşim ilginiz için çok teşekkür ederim.

    Yaklaşık 2 ay önce Ankara da Tuncay Öner(Öner Otomotiv) gitmiştim.Elektrik bagaj amatisör yaptırdım ordan Elvan yedek parça çıda 12 adet çıkma modül denedik ikisini araba görmedi ama 10 modülle eşleşmedi.Kendim Konya da ikamet ediyorum yetkili 2 adet ford servisi var. ikisi de modülün arızalı olduğunu söylüyor.

    Bu durumda bende kararsızım.Sağ olsun sizler gibi üye arkadaşlarımız özveriyle ve düşük maliyetle birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz bende bu durumda karasız kaldım.

    Toplam maliyeti ne olur acaba

     

  3. Murat bey Ankarada çıkma modellerle denemiştiki ne kadar güvenilir bilmiyorum ama Konyada yetkili servis olarak Motorcular ve oto koç aynı parçanın arızalı olduğunu söylüyor. Dün  (6.o2.2017 günü otokoç arabayı bırakıp 07.02.2017 ) günü aldım usta abi her bağlantıya baktım arızalı parçan Bluetooth modülü olduğunu söyledi. 

    Kafama takılan iki yetkili servis aynı parçanın arızalı olduğunu söylüyor. Ankarada 12 adet cikma modül denemiştik 2 modülle hiç eşleşmedi diğer modüllerle arıyor ama eşleşecek cihaz bulunamadı diyor hiç çalışan bir modülle denenmedi. Bu durumda yeni modül alınmaya değer mi bu özeligide kullanmak istiyorum bana yardımcı olursanız sevinirim 

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.