Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

İdris KOÇAK

Üye
  • Toplam İleti

    7
  • Katılım

  • Son ziyaret

İdris KOÇAK Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    İstanbul
  • Arabam:
    '16 Focus 1.6 Ti-vct Titanium
  • Meslek:
    Çevre Mühendisi
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

Son ziyaretçiler bloğu devre dışı ve diğer kullanıcılara gösterilmiyor.

İdris KOÇAK's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

2

Toplam Beğeni

1

Forum Yanıtları

  1. Arkadaşlar, aracı yavaşça uyarıya rağmen Rize sanayiye kadar indirdim. Orda obd ile hatayı sildik ve çok şükür Erzincana kadar geldim. Oradaki usta çok dik yokuşları uzun süre inip çıkarken böyle hatalar verebildiğini söyledi. İnşallah geçmiştir diye ümit ediyorum çünkü aracım lpgli ve otokoç garanti dışı olduğunu iddia ediyor ve periyodik bakıma uygun servisi olmadığını söylüyor. Umarım tekrarlamaz ancak tekrarlarsa buraya yazarım. Aynı hatayı alan arkadaşlarda önce sildirmeyi denesinler. Aracın ilk halinde hiç farkı yok.
  2. Sabah kalktım araç maalesef aynı.
  3. Cevabınız için teşekkür ederim ancak s moduna geçmiyor. İnşallah sabaha yok olur.
  4. Merhaba Arkadaşlar, Aracım, 2016 model 1.6 ti-vct sedan powershift titanium focus 3. Bugün karadeniz turum sırasında Rize-Güneysu Kıbledağı çıktım daha sonra indim. Parkuru bilenler bilir, yaklaşık 10 km dik virajlı çıkış ve iniş şeklinde. Çıkarken sorun yoktu ve inerkende sorun olmadı. Yaklaşık 45 km mesafeden sonra Çayeline vardım. Ve akşam yemeğinden sonra araca döndüm. Araç 1,2 marşta çalışmadı kapanıp açılır gibi yaptı hiç marş motoru çalıştırmadı. Daha sonra çalıştırdığımda ekteki uyarıyı aldım. Ancak başka çarem olmadığından 35 km mesafedeki ayder yaylasındaki otelime geldim. Şuan araç ayderde ve şanzuman şimdilik çalışıyor. Gösterdiği sorunlar 2 den 3 e ve 3 ten 4 e geçerken deviri çok yükseltmesi bunun haricinde gözle görünür bir sorun yok. Yarın buradan çıkıp 410 km yol gitmem gerekli. Aman gitme vs. diyebilirsiniz ancak zorundayım. Daha önce bu sorunu yaşayan var mı ? Varsa çözüm nedir lütfen acil yardım. Resmi telefondan dolayı çeviremedim kusura bakmayın.
  5. Kısa devre koruması var mu yok mu bilmiyorum. Örneğin bu sabah maltepeden çekmeköye yaklaşık 15 km aracı kullandım. İlk marşı gayet iyiydi daha sonra çekmeköyde aracı stop edip indim kapıları kilitledim. Araca 5 dk sonra döndüm kapıları açtım ve start butonuna bastığımda araç marş alır gibi 1 sn yaptı ve tamamen kapandı ancak kapıları kitlemedi. Daha sonra 2-3 dk bekledim ve araç tekrar kendine geldi. Bir kaç 100 metre kadar sonra yine indim ve geri döndüğümde çalıştırdım hiçbir problem yoktu.
  6. Merhaba Arkadaşlar, 2016 model focus mk3 1.6 ti-vct titanium araç sahibiyim. Aracım belli bir mesafe kat etmeme rağmen stop edip araçtan indikten sonra kapı kilitlerini açıyor ancak marş tuşuna bastığımda marş alır gibi yapıp tüm elektriği kesiyor yaklaşık 2-3 dk. sonra marşa bastığımda tekrar çalışıyor ancak yol bilgisayarları sıfırlanmış oluyor buna rağmen teyp sıfırlanmıyor. Acaba sorun akü kaynaklı mıdır ? Değerli fikirlerinizi alabilir miyim ?
  7. Bilindiği gibi prinsin 2 tip kiti var, acaba hangisi ti-vct motorlara daha uyumlu ? Silverline mı yoksa vsi2 mi ?
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.