Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Koray Gül

Üye
  • Toplam İleti

    129
  • Katılım

  • Son ziyaret

İletiler, Koray Gül tarafından oluşturuldu

  1. Merhabalar, başıma ilk kez geldiği için tavsiyelerinize ihtiyacım var. Lastiği kaldırım kenarına sürtmek suretiyle yanak kısmından yarmış bulunmaktayım. Sol arka lastik. Yan kısımdan olduğu için tamiri olmaz elbette. Kullanılmış bir lastikte almak istemiyorum açıkçası. O yüzden Sormak istediğim aynı marka aynı desende(sıfır) tek bir lastiği degistirmem güvenlik ve sürüş bakımından bana eksileri olurmu ?   yoksa 2 lastiği de değiştirmem mi gerekir. Şu an ki lastikler ile 1 yıl(15000km) yapmış bulunmaktayım. 

  2. İlk kaskoyu bugun itibari ile yaptırmış bulunmaktayım.

    2009 focus 1.6ti-vct titanium x 

    Araç kasko bedeli : 46.484 TL

    Generali sigorta 1376 tl = 12 taksit

    Olması gereken bütün teminatlar mevcut 

    Artı olarak rs serviste 24 nokta kontrolü ve ozon temizligi ( ikna icin sunulan bir teklif sanırım) 

     

  3. Merhabalar. 

    2009 model focus aracımda dijital iklimsel klima mevcut. klima acıkken cama üfleme yapıyor . Ama camdan ön peteklere aldıgımda ön peteklerden hava gelmiyor. Diğer kısımlarda sogutmasında ve üfleme konusunda sıkıntı yok. Sadece tek sıkıntı klima ayarları ayırt edemiyor . Ön petekler hicbir şekilde çalışmıyor. Örnegın klimayı açıp çalışma prensibini ön peteklere verdiğimde ayak tarafını çalıştırıyor ve aynı anda yan camlara veriyor. Böyle bir durum yasayan varmı acaba ? Sorun nedir ?

  4. 7 dakika önce, Süleyman Ünal yazdı:

    Tabi uzun yol daha fazla ama en yüksek de 5,7 yi gördüm.

    Güzel ortalama bunlar. Benim alışma surecindenmidir(alalı 10ay oluyor) yoksa sert kullanmaktan mıdır bilemiyorum ama %75 uzun yol yakıt ortalamam 8.9 dan aşağısını göremedim. Bu tüketim ortalamasını düşündükce aklımı çelmiyor değil bi focus 3 falan :)

    • Beğen 1
  5. Spigen kılıf konusunda aynı mağduriyeti bende yaşadım @Yakup Çağatay abi. Kesinlikle katılıyorum sana. Sonra urban armor gear ile karşılaştım n11 sitesinde . Ürünü satın aldıktan 25 dakika sonra müşteri temsilcisi aradı ve ürünümün hazır  oldugunu ve kargoya verildigini belirtti. Ürün konusunda ise kılıf olası düşürmelere ve darbeye karşı mükemmele yakın koruyor ve  aşırı derecede güven veriyor.

    • Beğen 1
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.