Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Selçuk Sünnetçioğlu

Üye
  • Toplam İleti

    12
  • Katılım

  • Son ziyaret

Selçuk Sünnetçioğlu Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    Bursa
  • Arabam:
    Golf
  • Meslek:
    Teknik Öğretmen
  • Cinsiyet:
    Bay

Selçuk Sünnetçioğlu's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

1

Toplam Beğeni

  1. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-2011-focus-1-6-titanium-mca-5000-km-de-70099300/detay Arkadaşlar 36 000TL çok mu bu araç için?
  2. Kutahyadaki beyaz comforda 115 hp yazmislar, araca aklım yattı. Arastirinca 100 hp olduğunu anladım vazgeçtim.
  3. Dün aksam araca baktım, 3 parça lokal boya var. Sol arka camurlukta, sag kapıların üst kirişinde (tas gelmiş), kaputta. 30000 km de ateşleme bobinini ve bujileri değiştirmiş. Sol far cami lokal olarak parlaklığını kaybetmiş, sag arka stop icine su almış. Yani anlayacağınız araç icime sinmedi vaz geçtim. 115 hp olanlara bakmaya devam edeceğim.
  4. Arkadaşlar, LPG'li olan siyah 2009 Titaniumu aradım 33000TL'ye bıraktı ne dersiniz?
  5. Arkadaşlar, LPG'li olan siyah 2009 Titaniumu aradım 33000TL'ye bıraktı ne dersiniz?
  6. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-10-000-km-de-focus-hatback-2011-buz-beyazi-x-paket-72856432/detay/ Bu ilana ne dersiniz? 33000TL'ye bıraktı. Acil cevaplarınızı bekliyorum.
  7. İlk ilan 32 500TL ye bıraktı fakat araç kazali çıktı. Digerine de bakmıştım LPG li olduğu için vazgeçmiştim. Aracın orijinalliğinin bozulmamasi taraftarıyım. İlanlar için teşekkürler.
  8. Herkese günaydın. Sigortadan sonunda pert aracımın parasını alabildim ve artık bir focus almak istiyorum. Collection ve Titanium paketleri güzel fakat benzinli olarak Bursa civarında pek satılık yok. Olanlarında fiyatı beni açıyor. Alttaki ilan hakkında yorumlarınız nelerdir? http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-ford-focus-1-6-mca-trend-x-sd-53251567/detay/
  9. Yanıtlarınız ve önerileriniz için hepinize tek tek teşekkür ederim. Muhabbete ve seviyeye bakılırsa güzel bir foruma üye olmuşum buna sevindim. Benim pert olan aracım 2000 model Megane 1 sedan idi. Bugün sıfırını yapsınlar alacağım tek araba diyebilirim, yani o kadar memnundum arabamdan. Tabi günümüze göre teknolojisi eski olan bir araç. Yeni araç bakmaya başlayınca ilk olarak Renault-Mais'e gittim ve Megane 3'leri inceledim. İlk dikkat ettiğim konu aracın iç genişliği. Koltuğu sürüş pozisyonuma göre ayarladığımda arkada diz mesafesi 5 parmak falan kaldı. Aynı durumda Focus'a baktığımda 1 karıştan fazla mesafe kaldığını gördüm. Malzeme kalitesi olarak sizler gibi ayrıntılı incelemedim fakat iki araçta bana eşdeğer göründü. Verdiğiniz önerilere göre araştırmaya devam edeyim. Bakalım nasıl bir araç kısmet olacak?
  10. Herkese selamlar; Geçen ay Renault marka aracıma yandan çarptıkları için aracım pert oldu ve yeni araç arayışı içerisine girdim. Araştırmam sonucu 2010-2011 model Focus HB 1.6 benzinli modeller aklıma yattı. Her gördüğüm yerde inceler oldum fakat standart paketleri ile ilgili bir bilgiye ulaşamadım. En üst paketi Titanium fakat diğer paketleri neler? aralarında ne fark vardır tam bilmiyorum. Sizlerden ricam bu konuda beni aydınlatmanız. Focus 2 ile ilgili elinde donanım broşürleri olanlar benimle paylaşırlarsa sevinirim. Forumu incelemeye başladım fakat malum işyerinde çok vakit olmadığı için her konuya bakamadım. Site içerisinde de yönlendirirseniz oralardan da bilgi edine bilirim. Bu arada 32.000TL civarında Focus önerileriniz olursa lütfen bildirin, fakat benzinli olacak. Şimdiden teşekkürler.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.