Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Osman.Ünal

Üye
  • Toplam İleti

    13
  • Katılım

  • Son ziyaret

İletiler, Osman.Ünal tarafından oluşturuldu

  1. Arkadaşlar malumunuz cam suyu donunca haznesini patlatabiliyor. Bunun önüne geçmek için antifirizli cam suyu kullanmak gerekiyor. Bugün Maltepe bölgesinde çalışırken yakın zamanda kayyum atanan A ile başlayan ve sayıyla devam eden bir market var ya hani orda Plenty Marka 5 Litre antifirizli cam suyunu 6.5 Tl aldım. Bayağı ucuz piyasa fiyatlarına göre. Sizlerinde haberi olsun diye bu paylaşımı yaptım:) Yoksa market zinciriyle bir alakam yok.

  2. 14 saat önce, Deniz Gecgel yazdı:

    Ok o zaman :)
    2 aydır lpg araştırıyorum, yüksek lisans tezi verebilecek durumdayım, o derece yani :)
    İstanbul Anadolu yakasında bu işi iyi yapan iki yer var.
    Ümraniye oto sanayideki Candan mühendislik. (Bana uzak olduğu için eledim)
    Diğeri de Benim taktırdığım yer olan Kartal oto sanayi B4 teki Mavi Ay otogaz.
    Mavi ay bana;
    Atiker Gold obd için 1400 tl
    Lovato obd için 1700 tl
    Romano obd için 1650 tl
    Prins silverline için 1700 tl fiyat verdi.
    Ben romano taktırdım. İşçilikleri düzgün, bugün benim araca 8 saatte montaj yaptılar. Otobanda hareket halinde yarım saat kalibrasyon yapıldı. Özetle ben memnun kaldım. Lpg işinde en kritik nokta markadan çok doğru ürün ile montaj ve kalibrasyon kalitesi.

    Dün oraya biz de uğradık. Galiba sizin aracı gördüm beyaz 1.4 ınsigni galiba. Montaj halindeydi inceledim. Ama özellikle focus için Brc Segment 32'i öneriyorlar. Herhangi bir kablo veya manifolt delme işlemi yapılmıyormuş.

  3. Arkadaşlar hepinize merhabalar Focus 2.5 için lpg kiti markası ve dükkan önerisi almak istiyorum. Bugün Kartal Oto Sanayi'de birkaç Lpg dönüşümü yapan yer ile konuştum. Landirenzo için : 2200 Tl (Peşin), Atiker için: 1500 Tl (Taksit) , Brc için ise: 2100 Tl fiyat aldım. Sanki biraz pahalı geldi sizlerden yardım istiyorum. Saygılar.

  4. 2 saat önce, Süleyman Ünal yazdı:

     

    Fiyat konusunda biraz daha pazarlık yapılabilir diye düşünüyorum. Fakat içinize siniyorsa çok da yüksek olduğunu düşünmüyorum. Km. si de oldukça iyi. Bu km. de 7 yaşında bir araç bulmak çok zor. Oynanmış olması ihtimaline karşın şase numarasından tramer sisteminden sorgulayabilirsiniz. Ayrıca o km. bir aracın özellikle direksiyon ve iç aksamında sık kullanılan malzemelerin çok yıpranmamış olması gerekir.

    Araçla test sürüşü yapın. Özellikle vites geçişlerini hissettirip hissettirmediğini kontrol edin. (normal bir seyir esnasında 2750 dd. civarında vites değiştirmesi gerekir) Hatta rampa bir yer bulup dur kalk yaparak şanzımanın geri kaçırıp kaçırmadığına da bakın. Yolda ortalama hızda giderken (2500 devir civarındayken) aniden gazı tabana kadar kökleyin ve aracın 1-2 saniye sonra vereceği tepkiyi ölçün (yahi kick down yapacaksınız). Eğer devirmetre ok gibi 5-6 bin devire çıkıp araç sizi koltuğa yapıştırıyorsa normaldir. Aksi durumda sorun olabilir anlamına gelir. Bunun dışında aracın çalışmayan aksamı var mı yok mu kontrol etmek gerekir. Titanium paket özelliklerine göre karşılaştırma yapabilirsiniz.

    Bir soru; araçta lpg var mı? 

    Hocam cevabınız için teşekkür ederim.Araçta lpg yok.Ama alınca taktirmayi planliyoruz.

  5. Arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Kısmet olursa 2009 Model Otomatik Focus Titanyum Paket alacağız. Araba 47.000 km'de ilk sahibinden sadece marşpiyellerinde ve tamponda sürtme boyası var. Hasar kaydı yok. Fiyat olarak 43 bin tl istiyor araç sahibi. Sizce bu fiyat nasıl? Birde bu arabayı alırken nelere dikkat etmeliyim kullanıcı olarak?

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.