Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Sertac Cinel

Üye
  • Toplam İleti

    8
  • Katılım

  • Son ziyaret

Sertac Cinel Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    Ankara
  • Arabam:
    Vw Golf
  • Meslek:
    Müh.
  • Cinsiyet:
    Bay

Sertac Cinel's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Reacting Well
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

1

Toplam Beğeni

  1. Kayar kapı olayını çok beğendik. Araç alma motivasyonumuz 2 küçük çocuk ve eşyaları, pusetleriyle rahat etmek. çocuk koltuklarını arka koltuklara koyunca arasına birinin oturması çoğu araçta mümkün olmuyor. Planımız orta koltuğu katlayıp (o boşluğa pusetler de konabilir) ihtiyaç olması halinde kısa mesafe en arka koltukları kullanmak. Örneğin Xtrail (malzeme kalitesi vs daha çok beğendim açıkçası) en arka koltukları kullanmak bizim için imkansız. Önce çocuk koltuklarını söküp koltukları katlamak lazım. Ama grandda orta boşluğu arkaya geçmek için kullanabiliriz diye düşünüyoruz. Yani bizim kriterler genel kullanıma göre biraz daha farklı
  2. Aynen ecoboost'muş. Aralarda 1.5TDCI da yazınca ben yanlış yorumlamışım. https://teknoseyir.com/inceleme/ford-grand-c-max-1-5-ecoboost-182ps-otomatik. Carviser da o motorun çok yaktığını söylemişti. Teşekkürler.
  3. Merhabalar, Ben de Grand Cmax araca bakıyorum. Dizel otomatik bakıyorum, henüz bulamadım. Yakup Hocamı da epey yordum bu konuda Sormak istediğim birşey var, farklı kaynaklardan okudum ama tüketim konusunda 6 diyen de var, 10un altına düşmüyor diyen de. Aracı kullanan varsa yorumlarını yazarsa sevinirim.
  4. Merhabalar, Ilginiz için teşekkürler. Bayiler bu kadar uğraşmadı gerçekten. Bahsettiğim teklifi bana tan verdi zaten. Sonra araba yok dediler, sonra pahalı fiyat verdiler, fordun size verdiği liste fiyatı ne kadar deyince eğitim aracı satılmıyor dediler, vs. Tan`a güvenim kalmadı açıkçası. Tur`la da görüştüm. Onlar da 1 gün sonra dönüp fiyat veremiyoruz dediler.
  5. Ben düz titanium dediğiniz düz vites diye anlamıştım. Paketsiz olarak söylediniz şimdi anladım. Benim tercihim X ve Tekno paket olsun minimum. 2015 araç isteklerimi karşılıyor ama dediğim gibi bunu satacak bayi bulamadım.
  6. Yakup Hocam teşekkürler ilginiz için. Mesajımda bahsettiğim 2015 araç sizin de gördüğünüz araç ama buna artık bayi fiyat veremiyoruz diyor. sonradan 2 bayiye daha sordum onlar da fiyat veremiyoruz dediler. Bu aracı satacak bayi bulamadım yani. Sanırım Ford müzeye kaldıracak aracı (ben bir zaman sonra birine çok ucuza vermek için böyle birşey yaptıklarını düşünüyorum). Diğer araç zaten düzmüş, ben otomatik düşünüyorum. Tekrar teşekkürler.
  7. Artık bayramdan sonra yapabilirim. 1.5tdci otomatik düşünüyorum.
  8. Merhabalar, Ben de yeni otomatik Grand-Cmax almayı düşünüyorum, ama aradığım hiç bir bayide bulamadım. Bildiğiniz araç olan bir bayi var mı? Bir de başıma gelen olayı kısaca anlatayım. Aslında 1 tane araç buldum, teklif de aldım. Anlaşmak için bayiye gittiğimde bir gün önce fiyat verdikleri araca fiyat veremediklerini söylediler. Bu arada satış danışmanı da araçtan vazgeçmem için 2.elde çok kayıp yaşayacağımı, 6 ayda ancak 1 tane satılan bir araç olduğunu fln anlattı. Otosan'ı arayıp durumu anlattım. 5 dakika sonra bayiden arayıp ilk verdikleri fiyattan 13000TL yüksek fiyat verdiler. Genel Müdürlükten de arandım durumu anlattım, bu sefer bayinin satış müdürü arayıp zaten böyle bir araç yok dedi. İşin içinde nasıl bir bit yeniği var anlamadım ama böyle saçma bir deneyimim de olmuş oldu.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.