Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Muhammet Gür

Üye
  • Toplam İleti

    29
  • Katılım

  • Son ziyaret

İletiler, Muhammet Gür tarafından oluşturuldu

  1. cumartesi araca baktırdım lpg sistemiyle ilgili bir problem olma ihtimalinin yüksek olduğunu söylediler sistemin motor kısmındaki herşeyin sökülüp denenmesi gerekiyormuş subap değerlerinin hepsi aynı değerde olduğunda sorun olmadığını da söylediler birde benzin pompasının kontrol edilmesi gerektiğini söylediler ilk fırsatta lpg yi devre dışı bırakacağım bakalım o zaman ne olacak

  2. 19 dakika önce, Ozan Kar yazdı:

    Anadoluda ancak Şahsuvaroğlu ile görüştünüz mü?

    @Kaan Yagizer

    Hayır görüşmedim yarın birde onları ararım ama tercihim avrupa yakası fatihte oturuyorum da şahsuvaroğlu sanırım maltepe de orası biraz uzak geldiğinden aramamıştım.

     

    32 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı:

     

    Garantisi bitmiş bir araç için yapılan her işlemin ücrete tabii olması doğal, acil çağrı vb geri dönüş istendiğinde ücretsiz olabilir ancak.

    Aracı 8 ay önce aldım önceki sahibi de sanırım sadece 15bin bakımını serviste yaptırmış 30bini özelde yapılmış. O yüzden yazılım güncellemesi de yapılmamış olabilir. Umarım sıkıntı sadece yazılım kaynaklıdır. Tuhafıma giden olayda servislerin farklı fiyat vermesi 180 tl ile 350 tl arasındaki farkı anlayabilmiş değilim.

  3. Aracım 2011 model 1.6 benzinli ve 10 bin km önce lpg takıldı şuan 41bin km de. Daha önce yoğun trafiğe girmemiştim. İstanbula geldim ve klima açıkken araç trafikteyken olduğu yerde stop ediyor. Bu olay kavrama esnasında olmuyor normal rolantideyken oluyor ve direk stop ediyor bi sallanma silkeleme olmadan. Lpgden şüphelendim ve benzinde kullandım aynı olay yine oldu klimayı kapattığımda hiç bir sıkıntı yok. Forumda araştırdım ve bazı arkadaşlarda daha önce olmuş ve yazılım güncellemesiyle giderilmiş. birkaç servisi aradım ve şase no dan güncelleme görünmediğini ancak cihaza bağlandığında varsa çıkacağını söylediler. Ücret olarakta 150+KDV ile 350 tl arası fiyat verenler oldu. Son olarak bayrampaşa da agras yetkili servis ile görüştüm ve 150+KDV ye araca bakacaklarını söylediler randevuyu da cuma sabahına verdiler. Güncelleme için ücret alınması normal mi ve güncelleme ile kesin olarak çözüme ulaşırmıyım? Daha önceden başına gelen varsa bilgilendirirse sevinirim. Servis olarakta avrupa yakasında tavsiyelere açığım. Agras ın müşteri yaklaşımı nasıl hiç bir fikrim yok daha önceden gidenler memnun olmayan varsa bildirirse başka servise yönlenebilirim.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.