Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Yasin Taşcı

Üye
  • Toplam İleti

    491
  • Katılım

  • Son ziyaret

İletiler, Yasin Taşcı tarafından oluşturuldu

  1. Satılacak Ürün Hakkında

    • Marka ve Model: Ferodo FDB 1594


    Diğer Detayları:

    Ürün sıfır kutusu açılmadı orjinalliği ferodonun sitesinden kontrol edilebilir.Ford focus 2 3 3.5 cmax 2 3 mazda 3 volvo s40 uyumlu                   

     

     

    Satış Hakkında

    • Satış Yöntemi: nakit veya havale
    • İstenilen Karşılık: 100 tl pazarlıksız


    İletişim Bilgileri

    • İsim Soyisim: yasin taşcı
    • Yaşadığı Şehir: ankara
    • İletişim Kanalları: 0530 541 69 47


    Ürüne Ait Resimler

     

    Bu kısımda ürüne ait resimleri koymalısınız..

    clip_image002_c9de903e-fc71-4553-ae96-22364ee3bcc1.jpg

  2. 3 saat önce, Kubilay Yıldırımbayazıt yazdı:

    Kullanan deneyen var mıdır?  bilmem bu kez soğutma sıvısını Fmy yerine Motul aldım. Birde soğutma katkısı (15 derece diyor ama temkinliyim araç bilgisayarından kontrol edeceğim benzer koşullarda) varmış ondan da aldım kullanmadım önümüzdeki ay değişim yapılacak 

    3B774E31-8D46-4F82-B64C-1E3A6864AB90.jpeg

    948AC7CA-0E4A-422F-825E-0E06E515D7DF.jpeg

    51FC094B-9AAD-4BA2-A5E4-77CEC31F8D47.jpeg

    eski aracım octaviada mecburen(G13 speğinden dolayı) kullanmıştım motul  kontsatre antifrizi gereksiz pahalı sizede diğer markalara göre extra faydası olmaz.

  3. 6 saat önce, Cem Boneval yazdı:

    Bu lastikle ilgili Avrupa'da fazla bilgi yok. Genelde az sayıda kullanıcı yol tutuşundan olumlu bahsederken biraz sert bulmuşlar. Lastikçilerin tutuyor olması da benim için çoğunlukla kötü referans. 

    Almanı ve kullanmanı heyecanla bekliyorum. 

    falken ze914 den kalite, yol tutuş vs olarak farklı olduğunu sanmıyorum 2side aynı fabrikada üretiliyor.

  4. 03.07.2018 - 16:29 tarihinde, okan ali yazdı:

    Benim c4 lastik diye ağlıyor. Üstünde 2011 lastik var diş kalınlığı gayet iyi ama artık hamuru eskimiş..

     

    Şunu alayım diyorum 

    yorumlarınızı beklerim.. yada emsal tavsiye

    ortalama 3 yıl kullansam aracı 10 binden 30 bin km kullanacağim süre dilimi.. 

     

    https://www.hepsiburada.com/lassa-205-55-r16-91v-driveways-oto-lastik-uretim-yili-2018-p-HBV000003T5JT?magaza=Hepsiburada&wt_gl=cpc.nelk.6817-oto-hero-sku.pla&gclid=Cj0KCQjwvezZBRDkARIsADKQyPmKT8X2YjZXSHiqjAFkRrPxRsZ-CfKTsHTxhwrlGELwtGi0imyYBTIaApi2EALw_wcB

    hankook ventus prime3

    • Beğen 1
  5. 9 saat önce, sinan yücel yazdı:

    Değerli Hocam sizler daha iyi biliyorsunuz ya biz yine de izah edelim. Öncelikle örneklediğiniz gibi octavia daha kolay hızlı satan bir marka ayrıca değer kaybıda yaşatmıyor. Nitekim Vw. bünyesinde olmasının verdiği güven tüm tüketicinin zihnine ve kalbine nakşetmiş ve bilinç altına olumlu bir önyargı olarak yerleşmiştir. Hepimiz focusun ne olduğunu biliyoruz (her nekadar burada duygusal bir tavırla yorum yapılsada) detaya girmeyeceğim. 2015 yılında makyajla birlikte focusta bir çok şeyin değişeceğini ümit ediyordum buna istinaden de yakınlarıma müşterilerime de tavsiye etmeye başlamıştım, fakat beni büyük hayal kırıklığına uğrattı ford. Herkes sağlamlığından, konforundan, yol tutuşunda tut bağımsız süspansiyonların konfor farkına kadar övüyor. Gel görki formdaki marka tutukunları hariç galericiler ve halk arasında hiç de prestij sahibi bir marka veya modelleri olamadı fordun. Makyajlı kasanın yeni yaygınlaşmaya başladığı 2015 yılının 4. ayına doğru toplu araç almıştım. Bunlar içinde seat, skoda, vw, ford, citroen, audi, ve bilindik diğer piyasa markaları vardı. Hevesle ve merakla focusu kendime ayırdım bir müddet kulanmak için. Fakat hiç bir şekilde memnun kalmadım. Araç düzgün bir asfaltta sürücü için keyifli bir yolculuk sunabiliyor fakat malumunuz içinin dar olması, dingil ve aks mesafesinin kısa kalması aracı çok sarsıntılı ve sert bir sürüşe sevk ediyor. Heleki bozuk yolarda ön arka takımdan gelen sesler hala devam eden lastik ve yol sesi vasat burda güzel olan motor sesini baya kısabilmişler. Vw. ve diğer araçlarla karşılaştırdığımız zaman öyle muhteşem bir yol tutuşu da yok en fazla 5-10 km hız fark eder.Hep eleştirilen jettayı sürüyorum ara sıra her nekadar iç malzeme kalitesi düşük olsada orantılı yapısıyla daha esnek sessiz ve konforlu. Malzeme kalitesi bir birine yakın fakat jetta daha bir class ve zengin kaliteli tasarımı var. Bizim tümseklerden focusla bam küt geçerken jetta daha yumuşak sessiz ve sönümleyerek geçiyor. Bu vesileyle aynı karakteri octavia da sergiliyor hem de çok çok daha geniş ve tam bir aile aracı. Dsg nin konforunuda anlatmaya gerek yok sanırım. Gerçekler böyle burdaki tüm esnaflar ve biniciler ve diğer müşterilerde hep aynı şeyi söyler. Yeni kasa neler getirir bilemem fakat şuan ki ford yerli araba gibi. Octavia bu anlattıklarıma ilaveten daha avrupalı, sitil ve kaliteli duruş sergileyen bir araç.

    şuan 2016 focus kullanıyorum öncesinde 2016 1.0 tsı octaviam vardı 15 binde sattım tek aradığım genişliği ferahlığı eksilerine gelecek olursam araba kasislerden geçerken alt takımdan gacır gucur sesler, arka amortisörlerden bam bam gibi sesler gelirdi vites geriye zor geçerdi kaç kezde yağladım bunlar benim yaşadıklarım ama dediğiniz gibi focusa göre piyasası daha iyi fiyatları daha yüksek vw markasının prestiji var. 

  6. 4 saat önce, Mehmet Akpunar yazdı:

    2012 tdci aracımın triger değişimini bugün yaptirdim.

     

    Triger seti V kayısı ve devirdaim pompası değişti. 

    Triger seti fomoco marka, devirdaim pierburg V kayışı bosch aldım. Setin içindeki bilyalar ise ina marka.

     

    Çıkan triger kayışını inceledim neredeyse yazıları bile duruyordu bu arada çıkan parca üzerinde fomoco yazısının yanında peugeot ve citroen amblemleri vardı üreticisi de dayco değil gates idi. (Gates powergrip )

     

    Yedek parçalara 400 tl para verdim işçilik de 250 tl. Umarım bir sorun yaşamam.

    20180608_170602.jpg

    20180609_104518.jpg

    parçalar orjinalse ve düzgün montaj yapıldıysa  problem yaşamanız için sebep yok  

  7. 3 saat önce, Semih O. yazdı:

    Sedan bagaj kapağında amortisörlük bir durum yok hatırladığım kadarıyla, kapağı yukarı kaldıranlar yaylar. Yani kilitten kurtulduğu zaman kendiliğinden açılıyor yaylar sayesinde. Yaylarınız açılma esnasında döşemeye ya da benzer bir yere takılıyor olabilir. Kapak ya da yaylardaki yamukluk yüzünden işlevlerinin yerine getirmiyor olabilirler.

    yanlış hatırlıyorsunuz hocam sol tarafta tek amortisör var zamanla gücünü yitiriyor.

    --5 dakika sonra eklendi--
    3 saat önce, Erkan Sahinn yazdı:

    Yakup Bey bagaj kapağı kendiliğinden kalkmıyor diyor ? Kalkıyor mu kalkmıyor mu şimdi ? onun gazı nerde basılıyor hocam ilk defa duyuyorum.

    amortisör yay işi yapan yerler var sanayide sorun.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.