Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Burak Kaya

Üye
  • Toplam İleti

    5
  • Katılım

  • Son ziyaret

Burak Kaya Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    İstanbul
  • Arabam:
    MCA YENİ FOCUS 1.5 PS
  • Meslek:
    Elektronik Tek.
  • Cinsiyet:
    Bay

Burak Kaya's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Toplam Beğeni

  1. Üstadlar öncelikle ben aracımızdan çok memnunum, bundan öncesinde 2008 makyajlı c-max vardı tam bir yol canavarı diyorduk kendisine, konforuyla performansıyla hiç bir zaman yarı yolda bırakmayan bir araçtı kendisi, e malum o araçta panaromik cam tavan vardı sürekli dikkat çeken ve arka koltukta oturmanın verdiği keyif bir başkaydı... focus aldıktan sonra (2016 sedan 1.5 ps) dedikki buda nedir böyle bu nasıl bir güç kavramıdır ? ayağımı gaz pedalına atar atmaz direk ileri fırlatan bir gücü var. kesinlikle PERFORMANS konusunda hiç bir söylentim yok. TAM BİR CANAVAR konfor olarak koltukları mükemmel bir şekilde tasarlanmış, bel desteği beni bitiriyor zaten elektronik aksamlarına gelecek olursak aracı tamamen çevreleyen sensörler, otomatik park, sync konuşma sistemi vb. sistemler mükemmellik yolunda. e ama günümüz şartlarında en alt segmentteki araca bile gündüz farı koyulurken bizim focuslarda yok... full donanım (örneğin:titanium) bir fluencede mercekli farlar var bizde neden yok ? sunroof'a sözümüz yok zaten onun ekstra bir paket olduğunu herkes biliyor. acc teknolojisi dediğimiz Adaptive Cruise Control, volvo,vw,mercedes,bmw gibi günümüzde bilinen araçlarda bu paket varken neden bizim focuslara böyle bir paket gelmiyor ? acc isteyen insanlar yok diyorsunuz fakat kim biliyorki acc nedir ne işe yarar ? bunları halkımıza tanıtmalılar ve ford bu konuda çok geç kaldı diye düşünüyorum. arıyorum servisi (istanbulda 3 tane yetkili servisi aradım.) diyorumki yurt dışındaki araçlarda izlediğim videolara göre adaptive cruise control varmış bize bunun maliyeti ne olur ? servis yetkilisinin söylediği aynen şu ; o ne işe yarıyor kardeşim bize daha böyle bir bilgi gelmedi. diyorumki abi hani öndeki arabaya göre hızını azaltıyor gerekirse durduruyor tekrar kalkış yapıyor. hee yok biz yapmıyoruz onu diyip işin içinden direk sıyrılıyorlar, kesinlikle gelişimci değiller.
  2. Sanırım hala bir gelişme yok, böylesine mükemmel bir özelliğin TR de olmaması FORD yetkililerin cidden büyük bir ayıbıdır. Kış paketide yok, full kasa araç alıyoruz bi-xenonlar standart olmuyor. kendimi bildim bileli babam hep ford alıyor fakat üzülüyorum eğer bu işe bir çözüm bulurlarsa ileride ford almayı düşünmüyorum pek...
  3. evet bende ozan kardeşime katılıyorum. radar ve eğerki gerekiyorsa kamera ve yazılım, opsiyon fiyatıda bukadar olması beni üzdü açıkçası, yeni golfte bile 1700 TL :/
  4. En kısa zamanda profilimi dolduracağım, umarım bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlar vardır ve umuyorumki bunu herkes ister ve uygun bir fiyata bu işi yapan bir ustamızı veya yetkili servisimizi bulursak eğer topluca yaptırabiliriz diye düşünüyorum.
  5. Arkadaşlar youtube'den izlediğim bu videoya göre 2013 model olan focuslarda bile ACC varken neden bizde yok ? bunu sonradan yaptırabilirmiyiz ve nereye yaptırabiliriz bir bilgisi olan var mı ? cidden önemli birşey olduğunu düşünüyorum. şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.