Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Ertan Yücel

Üye
  • Toplam İleti

    61
  • Katılım

  • Son ziyaret

İletiler, Ertan Yücel tarafından oluşturuldu

  1. 17.02.2018 - 17:04 tarihinde, Adem Kazıl yazdı:

    Serkan abinin dediği gibi sadece antifriz konulmaz konulursada bi yerleri patlatır %99 bi yerden patlattı ve sızıyor olabilir.

    erzurumda -45 ü görüyor hocam bırak %100ü satılsa %200 lük bile antifiriz koyulur, içine su kattıkça donma sıcaklığı  dereceye doğru yaklaşıyor, saf kullanınca su katıştırmadan donma sıcaklığı -40,-45 oluyor en fazla kalitesine göre

  2. 27.12.2017 - 09:03 tarihinde, Serkan erden yazdı:

    Aracım gazlı,sorun olarak yaşanmışlık yok,memnunum..havalar sıcakken ki performansı ile soğukken ki fark ediliyor. Yazın hızlanması biraz yavaş,kışın gayet güzel. Bununda sebebi motora giren hava sıcaklığı. Çokta dert değil,,sadece kalkış biraz ağır oluyor. Ama ekonomisi düşünülunce hiçte sorun etmiyorum...

    --47 dakika sonra eklendi--

    Atiker grand taktırin. Goldda enjektör şikayetleri yaşandı. Bunuda grand ile giderdiler,grand serisinde romano enjektör var ve gayet güzel...

    romano nun kendisini taktırdım, 25.000 km oldu yaklaşık sıkıntı yok şükür.

  3. Bilgi Merkezi

    Kasko Sigortası

    Anahtar Arabanın İçinde Unutulursa Ne Yapılmalı?

    Araç sahiplerinin en çok korktuğu durumlardan biri de araba anahtarını kaybetmek veya arabanın içinde unutmaktır.

    Günlük hayatın koşturmacası, sorunları ile boğuşurken bir de araç anahtarını arabada unutmak, çok can sıkıcı olabilir. Üstelik bir de aceleniz varsa ve aracınıza çok ihtiyaç duyduğunuz bir durum yaşıyorsanız, "Ne yapacağım şimdi?" düşüncesiyle panik olabilirsiniz. 

    Araba anahtarını kilitli araçta unutmalara karşı önlem olabilecek ve araç anahtarını araçta unutma durumunda yapılabilecekleri bir araya getirdik.

    Araba Anahtarı Araçta Unutulduğunda Yapılabilecekler
     

    Kasko Sigortanızı Değerlendirmenin Tam Vakti

    Kaskomuzun unuttuğumuz hizmetlerinden biri yol yardım teminatı , araç anahtarının kaybı gibi yolda kalmanıza neden olan durumlarda kullanabilmeniz için var.

     

    Böyle durumlara hazırlı olarak kaskonuza yol yardım teminatını ekletirseniz, aracınız bulunduğu konumdan kurtarılacağı gibi anahtar için oluşacak giderler de karşılanır. Kaskolu araç sahibinin bu durumda yapması gereken tek şey kasko aldığı kurumu durumdan haberdar etmektir. 

    Çekici Hizmeti Bugünler için Var

    Araç anahtarınızı hiç olmayacak, tehlikeli bir yerde bıraktıysanız, yapmanız gereken en doğru hareket  kolluk kuvvetlerine veya çekicilere başvurmak olacaktır. Ancak araç kaskonuz yoksa, çekici hizmeti biraz masraflı olacaktır. Oysa, kaskodaki çekici teminatı ile yolda kaldığınız pek çok durumda aracınızı güvenli bir alana oldukça düşük masrafla taşıyabilirsiniz. Sizi yarı yolda bırakabilecek durumlarda gerekecek acil durum telefonları listesi çıkarıp sürekli yanınızda taşırsanız, öncesinde bir araştırma yaptığınız için süreci daha kısa sürede atlatabilirsiniz

    Her şeyin Bir Yedeği Olmalı

    Evlerin yedek anahtarları olduğu gibi arabaların yedek anahtarının olması da araba anahtarının araçta unutulması durumlarında panik olmanızın önüne geçer. Araç yedek anahtarınızı da nereye koyduğunuzu hatırlamayacağınızı düşünüyorsanız, ailenizden biriyle paylaşabilirsiniz.

    Akıllı Otomobillerin Akıllı Uygulamaları

    Günümüzde teknolojinin de gelişimi sayesinde bazı otomobiller oldukça gelişmiş bir yapıya sahip oluyor. Akıllı otomobiller olarak geçen bu araçlarda eğer anahtar araca takılıysa, aracınız kilitlenmiyor veya uzaktan erişim imkanı olan bazı araçları uzaktan açtırabiliyorsunuz. 

    Anahtar Kayıplarına da Kasko Güvencesi

    Araç arabalarının anahtarıyla ilgili yaşadığımız bir diğer sorun da araba anahtarını kaybetmek oluyor. Gün içerisinde uğradığımız her yerde araç anahtarını kaybetme ihtimalimiz var. Eğer kaskonuz varsa, araç anahtar kayıpları durumunda oluşan masrafı kaskonuz karşılayabiliyor ama bunun için ek bir teminat olan araç anahtar teminatını poliçenize ekletmeniz gerekiyor.

     

    www.sigortam.net sitesinden alıntıdır. marmara-sigorta.com.tr ve tasit.com aynı makale var.

  4. 8 dakika önce, Murat Kav. yazdı:

    Su mu alıyor acaba kenarlardan? O şekilde olmaması gerekli.

     

    Sesleri göstergeden komple açma kapama var.

    gösterge yok, sadece ses geliyor, sanki arkadan geliyor gibi ses yoğunluğu, ben ikinci sahibiyim, alırken serviste takıldığını söylemişti ilk sahibi, su alma olayı yok bildiğin buz kaplanıyor üstü, uzak doğu ya doğru yaşayıp görmediyseniz tarifi zor, her sabah buz kazımayı

  5. 11 saat önce, Mehmet Akpunar yazdı:

    Dediğiniz gibi olacak. Erol otodan sipariş geçip boscha işçilik vereceğim. her şey dahil boschtan yaptırsaydım 430 olacaktı malzemeleri erol otodan 245 e aldım artı işçilik verip yaptırcam hayırlısıyla 

    dışarıdan gelen parçayı bosch serviste takmak için ne kadar ödeyeceksiniz, her servis bu uygulamayı yapıyor mu? elinde parçasıyla geleni işçilikle servise kabul ediyor mu?

  6. bir depo 34 litre alıyor %50sini shell den kalan %50 yi milangaz ile tamamlıyorum, çekiş güzel, arıza lambası yanmıyor, bakım zamanı filtrede hiç kirlenme yoktu. uyduruk marka gaz alınca arıza lambası yanıyor fakır karışım hatası veriyor ama bilgisayarda bakınca değerler zengin karışım gösteriyor. bahsettiğim karışımı yapalıdan beri durum stabil.

  7. 08.06.2017 - 00:47 tarihinde, Mert Özdemir yazdı:

    Merhaba. 2013-2016 Arası Ford Focus araçlarda 1.6 Benzinli olarak

     

    benim araçta romano lpg var, sistemin kendi özelliği 4000 deviri geçince otomatik benzine alıyor milisaniyelik ayarları var içerisinde iyi bir ayar ve kalibrasyonla obd girişinden gelen anlık verilerle sürekli benzinli zamanlamasına göre ayarlamasıyla muhtemelen ileride hiç bir sıkıntı olmayacağı vaatler arasında.

  8. 5 saat önce, Çağlar Sertan KASIMOĞLU yazdı:

     

     

    ADM sıvısı yani diğer adıyla eolys sıvısı 2011 ve sonrası Focus 3'lerde yok çok şükür.

     

    Başa bela, sorunlu bir sistemdi, kaldırıldı.

     

    Çoğunlukla şehiriçi yol yapılıyorsa, çok dur kalk yapılıyorsa periyodik bakımlarda araç diagnostic cihazına bağlanınca dpf rejenerasyonu yapılmasını tavsiye ederim.

     

    Heleki yağı değişmeden hemen önce yapın, yağ 120 derecelere kadar çıkıyor, epeyce inceliyor dolayısıyla, daha temiz bir yağ değişimi yapılmış olur.

    düşük devirli kullanılan emniyet ekip arabalarının kronik sorunu, ford un önerisi sürekli düşük vites düşük devirlerde kullanılan aracın her sürüşte 3500 deviri geçecek şekilde zaman zaman kullanılması,

  9. 16 saat önce, Fatih Ateş yazdı:

    Benim bujiler 60 bin bakımında yenilendi. Şuan 70 binde. Yine de gerek var mı sizce?

    çok sıkıp çatlatabiliyorlar bazen

    --0 dakika sonra eklendi--
    27.06.2017 - 00:14 tarihinde, İsmail Doğanay yazdı:

    Arkadaşlar aracım son 4 günde 3-4 defa ilk marşda çalışmıyor ilk marş yapınca malum farlar kendisi yanıyor ve araba almıyor farları kapatıp basınca alıyor aküye test menüsünden baktım 12.5 çıkıyor sorun nerde olabilir acaba?

    14 civarında gezinmesi lazım diye biliyorum değerin, ölçüme gidince sorun isterseniz

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.