Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Emrah yılmaz

Üye
  • Toplam İleti

    18
  • Katılım

  • Son ziyaret

İletiler, Emrah yılmaz tarafından oluşturuldu

  1. 9 dakika önce, Yakup Çağatay said:

    Sürücü kapısını açtıktan sonra, bagajı açtırmaya/açmaya çalıştınız mı? 

     

    9 dakika önce, Yakup Çağatay said:

    evet denedim o şekildede ama açılmadı.

     

    10 dakika önce, Yakup Çağatay said:

    Sürücü kapısını açtıktan sonra, bagajı açtırmaya/açmaya çalıştınız mı? 

    evet denedim o şekildede ama açılmadı.

  2. On 09.03.2016 at 16:17, F Ozkan said:

    Arkadaslar Merhaba.

     

    Öncelikle foruma yazdığım sorularla alakadar olup, cevap yazdığınız için teşekkür ederim.

     

    Uzun süren araştırmalar sonucunda. Lpg konusunda kararımı verdim ve "bence BRC" deyip pazartesi günü için Ankara Mavi Denizlerden montaj randevusu aldım.

     

    Yalnız dolum ağzını tam olarak nereye taktıracağım konusunda net bir düşüncem yok. tamponun alt kısmındaki siyah korumayı deldirip oraya monte ettirmeyi düşünsem de onu da deldirmek çok içime sinmiyor. Öte yandan tamponu deldirmeden alt kısmında açık vaziyette olsa eski arabamdaki gibi, darbe alıp ta zedelenme kopma kırılma gibi durumlarla karşılaşır mıyım bilmiyorum.

     

    Birde bizim araçlara genelde simit tank takılmasına karşılık, bagaj tabanı 5 cm yükseliyormuş. Bu da bagaj hacmini hatrı sayılır miktarda daraltacağından, acaba piyasada sosis diye tabir edilen ince tip silindir tank mı taktırsam diye de düşünüyorum.

     

    Bu iki konuda da fikirlerinizi yazarsanız çok sevinirim.

     

    Ayrıca lpg taktırdıktan sonra tüm deneyimlerimi sizinle paylaşacağımı beyan eder iyi çalışmalar dilerim.

     

      

    Merhaba, 

    Bende dün lpg montajını yaptırdım,  sedan araçlarda benzin kapağının içerisi dar diye koymak istemediler ve arka tamponun sol alt kısmına monte ettirdiler. yakın bir arkadaşımın tanıdığı olan brc yetkili servisine gittik, çok enterasandır ki bana atiker gold taktırmamı istedi, atiker gold brc'den üstün değil fakat aynı kalitede bir kit, brc için herşey orjinal brc olması durumunda min.2000tl fiyat çıktı, depo sarf malzemlerde bi kısım değişikliklerle fiyat 1800tl ye kadar iniyor ( o montajı kendisinin yapmadığını belirtti) fakat yinede aradaki fiyat farkına değecek bir kalite farkı yok dendi. bende atiker gold taktırmaya karar verdim. Atiker goldu 1450tl ye taktırdım, inşallah sıkıntısız kullanırım.

    Tank konusunda ise; tank yükseklikleri varmış, atikerde 18-20-22cm yüksekliklerinde simit tanklar var, 20cm'i bagaja koydular baya yüksek kaldı, sonra 18i (38lt) denedik, nispeten iyiydi, 18cm'in yanlardan geniş olan bir modeli vardı zorla onu bulduk ve 43lt depo taktırdım ben. akşam ölçemedim ama 2cm civarı bir köpük ile destek yapmam gerekecek.

    • Beğen 1
  3. On 14.03.2016 at 19:03, Alparslan Özaslan said:

    evet kayıt kamerası ön cama takılıyır ve açısını değiştirebiliyorsunuz.sadece görüntü kaydı var ses kayıt etmiyor.kayıt yeri multimedya üzerinde ikinci bir sd kart yeri var.oraya kayıt yapıyor ancak benim konsülde usb girişi var.oraya flash bellek taktım.ayarlardan usb ye kayıt dedim flash belleğe kayıt yapıyor.görüntü kaliteside fena değil.kayıt yaparken hız bulunduğun yer konumlarını da kayır ediyor.isterseniz kendi ekranında izlerken konum bilgilerini gizleyebiliyorsun.

    Alparslan bey,

    Konsül dediğiniz yer torpidoya sonradan konan usb kablosu mu yoksa kolçak içindeki orjinal usb yerimi? ( orjinal usb girişi bende çalışmadı da)

    Flash bellek için bir araştırma yaptınız mı acaba max.kac Gb'ı destekliyor? servisi arayıp soracaktım ama hep öğle saatlerine denk geldim.

  4. 1 saat önce, Saruhan Özkan said:

    iyi günlerde kullanın. Araç içi kayıt cihazı dediğiniz nedir? Neyi kaydediyo yani tam olarak? Görüntü-ses-izlediğiniz rota vs

    Tesekkur ederim, kayit cihazi on cama takili ve seyir yonunu kayit etmektedir, kamera istediginiz acida donebilmekte. Ses ozelligi ve guzergah rotasini kayit edip etmedigi hakkinda bir bilgim yok ne yazikki

    • Beğen 1
  5. Montaj sonrasi gec oldugu icin cok fazla bakamamistim cihaza ama bugun gun yuzuyle bir daha baktim :) ilk yazimda oldugu gibi ekran cok yukari bakiyor, oldukca sacma bi durum, bu ekranlari biliyorsunuzdur, ekrana direk karsidan bakarsaniz tum renkleri canli gorursunuz, ben yukari bakan ekrana oturdugum yerden bakinca soluk/hafif renkleri ve canliligi goremiyorum, diger markalar nasil bilmiyorum ama bunun bu sekilde oldugunu bilsem taktirmazdim.. Opel aracimda vardi, onunda on konsol yukari bakardi ama ekrana ona gore bir açı vermislerdi (cyclone) bunda resmen ezbere bi açı vermisler ama oda olmamis.. Ekran bakis acisi haricinde menuler android isletim sistemiyle harika ama..

  6. Tekrar merhaba, aracimin tam olarak 3 mu 3,5 mu oldugunu bilmiyorum :)  1 ay oldu alali ama cok fazla binmek nasip olmadi, arac 2014 trafige cikisli 2013 model titanyum.. Bu araci almak hic hesabimda yoktu, 1 gunde karar verip aldim. 

     

    -Acilis suresi cok uzun degil renklerde uyumlu. 

     

    -Benim cihazim sesli komutu desteklemedi, ayrica kolcak icind ki usblerde aktif olmadi, torpidoda usb var.

     

    -benim aracimin orjinalinde park sensoru olmadigindan park asistani haricinde birsey soyluyemiyecegim.

     

    -cihazi gittigidiyordan %10indirimli+100tlde puaniyla beraber uygun fiyata turkiye garantili aldim, cihazin aciklamasinda on kamera yazmiyordu, suan satan diger saticilara baktigimda bunkamera icn 75tl ek ucret isteyende var.  İcinden cikan arka kamerasi bizim araclarin plaka lamba kismina uymuyor, bunun icn saticidan kamerayi degistirip mecbur tampona monte ettirmek zorunda kaldim, cok hos olmadi ama baska yapack birseyim yoktu

     

    Profil bilgisi girilmemiş arkadaşın (her ne kadar lütfen eksiksiz tamamlayın dediğimiz halde :) ) Göstergeler makyajsız olduğunu göstermekte.

    Mobilden profil tam gibi gorunuyor ama yarin pc den bakar eksikleri tamamlarim.

    • Beğen 3
  7. Merhabalar, dün aracıma Navimex android tabanlı multimedya sistemini taktırdım. Cihaz çok güzel, seri ve kullanışlı, içinden hesapta olmayan birde araç içi kayıt cihazı çıktı, cihaz kendi hafızasına kayıt yapıyor. dün çok geç kaldığımdan resim çekemedim, fazlada kurcalayamadım ama google playden bir çok uygulamayı destekliyor, en çok merak ettiğim ibb trafik uygulamasıydıki onuda çalıştırıyor. 

     

    herşey iyi güzelde en sevmediğim tarafı cihaz ekranı bariz yukarı bakıyor, benim koltuk yükseklik ayarı en altta olduğundan mıdır bilmiyorum ama ekranın yukarı bakması ciddi bir görsel sıkıntı, opel guruplarında bu şekilde değildi ekranlar. bu ekran bakış açısı tüm markalarda bu şekilde mi yoksa sadece navimex'e mi özel acaba

     

    8Z8j9d.jpg

  8. 22 saat önce, Olcay Sert said:

    olcay bey memnunmusunuz bu üründen? cenmax çok pahalı olunca cyclone görmüştüm ön arka set olarak ama bu setin oldukça uygunmuş fiyatı

  9. Arkadaşlar merhaba,

    Siteye yeni üye oldum ve uzun zamanda sizlerin tecrüberine ihtiyacım olacak :)

    Ben ford araç bugüne kadar hiç almamıştım, ticari durum gereği müşterimden 2014 trafiğe çıkışlı 2013 model 1.6 titanyum arac aldım.

    Aracın konforundan ötürüde araca binmeye karar verdim.

    Benim en merak ettiğim konu bu araçta ne ön ne arka park sensörü yok, acaba daha sonradan onarım vs gören tamponlara sensör takılmamış olabilir mi?

     

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.